EUROLEAGUE

Σλούκας: "Η χειρότερη χρονιά της ζωής μου"

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Σλούκας αποχαιρέτησε το 2019 με ένα social post, στο οποίο αναφέρεται "στη χειρότερη χρονιά που είχα ποτέ" λόγω της απώλειας του πατέρα του.

Το 2019 δεν ήταν ευχάριστο για τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος το καλοκαίρι κλήθηκε να διαχειριστεί την απώλεια του πατέρα του. Ο διεθνής γκαρντ αποχαιρέτησε τη χρονιά με ένα social post, μέσω του οποίου εξηγεί πως όσα έζησε φέτος του αφήνουν πολύ πικρή γεύση, αφού επρόκειτο για τη χειρότερη χρονιά της ζωής του. Ο χαμός του πατέρα του άφησε "ένα κενό που δεν αναπληρώνεται" όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Αναλυτικά το μήνυμα του Κώστα Σλούκα:

"Επέλεξα μια selfie, στις οποίες δεν είμαι συνηθισμένος, για να ανεβάσω ως 100ή φωτογραφία και τελευταία για το 2019. Αφήνω αυτή τη χρονιά πίσω μου, όντας αρκετά σίγουρος ότι ήταν η χειρότερη που είχα ποτέ. Η απώλεια του πατέρα μου, πριν από έξι μήνες, ήταν κάτι καταστροφικό, που άφησε πίσω ένα κενό που δεν αναπληρώνεται. Ήταν ένας πραγματικός ζωντανός ήρωας για μένα και το καταλαβαίνω όλο και περισσότερο λόγω της απουσίας του. Για το τέλος, θέλω να ευχηθώ σε όλους ένα χαρούμενο, υγιές και τυχερό νέο έτος".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ