EUROLEAGUE

Σλούκας: "Εξ αρχής ήταν στόχος το Final Four"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στη Media Day της Φενέρμπαχτσε για το Final Four της Κωνσταντινούπολης, επισημαίνοντας πως το μόνο που απασχολεί άπαντες στην τουρκική ομάδα είναι ο ημιτελικός.

Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της Media Day της Φενέρμπαχτσε, δεν θα μπορούσε παρά να είναι ο Κώστας Σλούκας. Ο γκαρντ της τουρκικής ομάδας, που έκανε τη διαφορά με την παρουσία του στα playoffs, εξήγησε πως " δεν ξεκινήσαμε καλά τη χρονιά, είχαμε πολλούς τραυματισμούς και αυτό μάς κόστισε στην αρχή. Φτάσαμε ως εδώ χάρη στην ομαδική δουλειά, με τη βοήθεια του προπονητή και του υπόλοιπου τεχνικού επιτελείου. Εξ αρχής, είχαμε τονίσει πως στόχο μας ήταν το Final Four", ενώ συνέχισε:

" Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα πολύ δυνατό σύνολο, με ταλαντούχους παίκτες. Η τύχη είναι σημαντικός παράγοντας σε τέτοιου είδους αγώνες, αλλά δεν παίζει μόνο αυτή ρόλο. Πρέπει να κοιτάξουμε αποκλειστικά αυτή την αναμέτρηση, και μετά όσα ακολουθήσουν".

Αναφορικά με το γεγονός πως μπήκε στο χειρουργείο πριν από περίπου δυόμιση μήνες, εξήγησε πως " πήραμε την απόφαση μαζί με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας για να γυρίσω γρήγορα στα παρκέ και να βοηθήσω όσο μπορώ. Τώρα αρχίζω να βρίσκω σιγά σιγά ρυθμό".

Τέλος, σε ερώτηση που του έγινε για το γεγονός πως η Φενέρμπαχτσε θα έχει αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω του ότι το Final Four διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη, ανέφερε πως " περιμένουμε την παρουσία και τη βοήθεια του κόσμου μας. Ως ομάδα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας στο παρκέ, να κερδίσουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης και να πάμε στον τελικό".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ