EUROLEAGUE

Πρόβα τζενεράλε για τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / FENERBAHCE - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / FENERBAHCE - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Φενέρμπαχτσε ενημέρωσε για το ακριβές πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσει, με την πρόβα τζενεράλε να δίνεται στο ΟΑΚΑ για το "Παύλος Γιαννακόπουλος".

Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε της Τυνησίας στο πρώτο φιλικό που έδωσε στην pre season, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να μην έχει βέβαια στη διάθεσή του αρκετούς διεθνείς παίκτες. Η τουρκική ομάδα θα παραμείνει στη βάση της για έξι ακόμη μέρες, πριν αρχίσει ένα... ευρωπαϊκό τουρ.

Ανάμεσα σε Ιταλία, Κροατία και Ελλάδα θα βρίσκεται για δύο εβδομάδες, για να δώσει φιλικούς αγώνες. Η πρόβα τζενεράλε μάλιστα θα είναι στο ΟΑΚΑ για τους αγώνες του "Παύλος Γιαννακόπουλος", το οποίο διεξάγεται στην μνήμη του ιστορικού παράγοντα του "τριφυλλιού". Πρώτος επίσημος αγώνας για τη Φενέρμπαχτσε αυτός με αντίπαλο την Αναντολού Εφές στις 3 Οκτωβρίου για το "Presidential Cup".

Στη διάρκεια των επόμενων τριών εβδομάδων, η Φενέρμπαχτσε θα αντιμετωπίσει κατά σειρά:

τη Λιμόζ (15/9)

μία εκ των Αρμάνι Μιλάνο και Σάσαρι (16/9)

τη Σάσαρι (19/9)

τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (21/9)

την Αρμάνι Μιλάνο (22/9)

τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (27/9), και

είτε τον Παναθηναϊκό είτε τη Χίμκι (28/9)

Πέραν αυτών, η τουρκική ομάδα ουσιαστικά αποκάλυψε στην ιστοσελίδα της το πρόγραμμα του "Παύλος Γιαννακόπουλος", το οποίο έχει ως εξής:

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου

Φενέρμπαχτσε - Μακάμπι Τελ Αβίβ (18:30)

Παναθηναϊκός - Χίμκι (21:00)

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου

Μικρός Τελικός (18:00)

Μεγάλος Τελικός (20:30)

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ