EUROLEAGUE

"Πρόταση της Φενέρμπαχτσε στον Μαρίνκοβιτς"

EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÂÁËÅÍÈÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÂÁËÅÍÈÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Φενέρμπαχτσε δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τη συμφωνία με τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ, στην Τουρκία όμως ήδη ανακινούν μεταγραφικά ζητήματα, φέρνοντας στο προσκήνιο τον Βάνια Μαρίνκοβιτς.

Η Φενέρμπαχτσε έχει δώσει τα χέρια με τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ, δίχως όμως να υπάρχει ανακοίνωση από την πλευρά του τουρκικού συλλόγου μέχρις αυτή την στιγμή. Παρόλ' αυτά, στη γειτονική χώρα έχουν ήδη αρχίσει να καταγράφονται ονόματα ως στόχοι του νέου προπονητή της Φενέρμπαχτσε.

Ο Κλέμεν Πρέπελιτς φαίνεται πως καταλήγει στη Βαλένθια, την ίδια ώρα όμως ένας παίκτης της ισπανικής ομάδας αναφέρεται ως υποψήφιος να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη. Ο λόγος για τον Βάνια Μαρίνκοβιτς, για τον οποίο έμπειρος δημοσιογράφος από την Τουρκία αναφέρει πως "έχει πρόταση από τη Φενέρμπαχτσε".

Ενδεχομένως η περίπτωση του Κλέμεν Πρέπελιτς να συνδέεται με αυτή του Βάνια Μαρίνκοβιτς. Την ίδια στιγμή όμως, πρέπει να επισημάνουμε πως ο 23χρονος γκαρντ υπέγραψε το περσινό καλοκαίρι τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Βαλένθια (2+1), με τους πορτοκαλί να πληρώνουν μάλιστα την Παρτίζαν για να "σπάσουν" το συμβόλαιό του. Δεν κατάφερε όμως να εντυπωσιάσει στην πρώτη του παρουσία στην EuroLeague, έχοντας 6.3 πόντους (με 32.9% στο τρίποντο) και 1 ριμπάουντ ανά 14'53'' συμμετοχής στη διοργάνωση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ