EUROLEAGUE

Πήρε και Μπογκντάνοβιτς η Φενέρ

Πήρε και Μπογκντάνοβιτς η Φενέρ
2014 EUROLEAGUE BASKETBALL

Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ προχώρησε σε μια ακόμη ηχηρή μεταγραφή: απέκτησε τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς από την Παρτίζαν για τέσσερα χρόνια, ενισχύοντας την περιφερειακή της γραμμή.

Ο Μπογκντάνοβιτς (22, 1.98) που πέρσι έκανε μια εκπληκτική σεζόν με την Παρτίζαν (14.8 πόντοι) και επιλέχτηκε στο ντραφτ το φετινό καλοκαίρι (από τους Σανς στο Νο27), θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όπου θα βρει άλλον έναν Μπογκντάνοβιτς, τον Κροάτη Μπόγιαν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι Τούρκοι πλήρωσαν στην Παρτίζαν το buy-out του παίκτη (1 εκατομμύρια ευρώ) και πρόσφεραν στον ίδιο 4ετές συμβόλαιο έναντι 3.4 εκατομμυρίων ευρώ (σύμφωνα με την "Sportski Journal"), με τις διαπραγματεύσεις να ολοκληρώνονται τις τελευταίες ώρες. Είναι μια εξέλιξη για την οποία σας είχε ενημερώσει πρώτο το Sport24.gr.

Πρόκειται για την τρίτη μεταγραφή περιφερειακού για τους Τούρκους, που έχουν αποκτήσει ήδη τον Γκούντελοκ από την Ούνιξ Καζάν και τον πρωταθλητή με τη Μακάμπι, Ρίκι Χίκμαν. Με αυτές τις κινήσεις η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ δυνάμωσε πολύ στην περιφέρεια, διορθώνοντας έτσι το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπισε την περσινή σεζόν.

Ο Μπογκντάνοβιτς πέρσι έκανε... πράγματα και θαύματα με την Παρτίζαν σημειώνοντας 14.8 πόντους ανά παιχνίδι με 42% στα δίποντα, 37% στα τρίποντα και 75% στις βολές. Είχε ακόμη 3.7 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ σε 31 λεπτά συμμετοχής. Έκανε ορισμένα μεγάλα παιχνίδια τόσο στην κανονική διάρκεια (24 πόντοι κόντρα στη Μπαρτσελόνα), όσο και στο Top-16 (27 πόντοι με την ΤΣΣΚΑ, 24 στο Κάουνας, 23 με τη Γαλατάσαραί), έχοντας ακόμη μεγαλύτερη συμβολή στην εξέλιξη του αγώνα όσο το χρονόμετρο πλησίαζε στο μηδέν.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ