EUROLEAGUE

Πάρτι στην Ulker Sports Arena πριν από τον Παναθηναϊκό

Πάρτι στην Ulker Sports Arena πριν από τον Παναθηναϊκό

Ο Γιαν Βέσελι γιόρτασε στο γήπεδο, μαζί με τους συμπαίκτες του, τα γενέθλιά του, μία μέρα πριν το Game 3 με τον Παναθηναϊκό Superfoods. Δώρο την πρόκριση στο Final Four θέλει ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ (VIDEO).

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τα δύο "διπλά" στο ΟΑΚΑ και την καλύτερη δυνατή διάθεση ολοκλήρωσε η Φενέρμπαχτσε την προετοιμασία της για το Game 3 των playoffs με τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Γιώργος Οικονόμου

Η τουρκική ομάδα, που αναμένεται να ανακοινώσει το sold out για το παιχνίδι λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ , προπονήθηκε στην Ulker Sports Arena σε χαλαρούς ρυθμούς. Το εξαιρετικό κλίμα των τελευταίων ημερών έγινε μάλιστα πιο ευχάριστο με αφορμή τα γενέθλια του Γιαν Βέσελι.

Ο 27χρονος, πλέον, φόργουορντ/σέντερ γιόρτασε μαζί με τους συμπαίκτες του και τους ανθρώπους της Φενέρμπαχτσε τα γενέθλιά του, εντός του παρκέ, γλυκαίνοντάς τους μάλιστα μετά το τέλος της προπόνησης. Τι ζήτησε για δώρο; Την πρόκριση στο Final Four, με τη Φενέρμπαχτσε να προσδοκά την τρίτη διαδοχική της παρουσία -και μάλιστα με "σκούπα".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ