EUROLEAGUE

Παραλίγο triple-double o Σλούκας!

Παραλίγο triple-double o Σλούκας!

Με τον Κώστα Σλούκα να πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του και να "αγγίζει" το triple-double, η Φενέρμπαχτσε κέρδισε στην παράταση με 102-98 της Γκαζιαντέρπ εκτός έδρας!

Είναι ξεκάθαρο ότι την φετινή σεζόν ο Κώστας Σλούκας έχει ανέβει επίπεδο ως παίκτης. Και η τελευταία απόδειξη για αυτό ήρθε στον συγκλονιστικό αγώνα της Φενέμπαχτσε εκτός έδρας με την Γκαζιαντέρπ, όπου η Πρωταθλήτρια Τουρκιας πήρε μία δύσκολη νίκη στην παράταση με 102-98.

Ο Έλληνας γκαρντ πραγματοποίησε μυθική εμφάνιση, τελειώνοντας τον αγώνα με 26 πόντους με 3/6 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 14/15 βολές, 7 ριμπάουντ και 8 ασίστ σε 20 λεπτά συμμετοχής (!) και ήταν ο ηγέτης της ομάδας του. Από κοντά και ο Εκπε Ούντο με 19 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ ο Λουίτζι Ντατόμε πρόσθεσε 13 πόντους.

Για τους ηττημένους, ο Τζέρι Τζέφερσον είχε 25 πόντους και ο Άντι Ράουτινς 17 πόντους με 5/10 τρίποντα.

Με αυτή τη νίκη η Φενέρμπαχτσε διατηρήθηκε έτσι στην 2η θέση με ρεκόρ 9-2 έπειτα από 11 αγωνιστικές, παρέα με τη Μπεσίκτας. Στην πρώτη θέση παραμένει έπειτα από τη νίκη της επί της Τραμπζονσπόρ η Αναντολού Εφές με ρεκόρ 10-1, ενώ στην τέταρτη θέση με ρεκόρ 8-3 ισοβαθμούν η Μπάνβιτ η Νταρουσάφακα ( που κέρδισε εύκολα την Καρσίγιακα ) και η Γαλατασαράι ( που επιβλήθηκε δύσκολα της Μπελεντιγιεσπόρ )

Η βαθμολογία

Παραλίγο triple-double o Σλούκας!
TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ