EUROLEAGUE

Παραλήρημα του Ομπράντοβιτς μετά από τον διασυρμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Παραλήρημα του Ομπράντοβιτς μετά από τον διασυρμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Τρομερά απογοητευμένος από τους παίκτες του, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς μίλησε για έλλειψη κινήτρου και ασέβεια προς τον κόσμο της Φενέρμπαχτσε μετά από τον εντός έδρας διασυρμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης (VIDEO).

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ήταν ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς μετά από την εντός έδρας βαριά ήττα της ομάδας του από τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 25η αγωνιστική της EuroLeague 2019/20. Ο Σέρβος προπονητής της Φενέρμπαχτσε τα έβαλε ανοιχτά με τους παίκτες του, με μια πολύ δύσκολη σεζόν να γίνεται πλέον ακόμη δυσκολότερη καθώς οι Τούρκοι συνεχίζουν να παλεύουν για να χωρέσουν στην οκτάδα και να συμμετάσχουν στα playoffs της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος προπονητής:

" Όσα προσπαθήσαμε, απέτυχαν. Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε τον έλεγχο από την αρχή μέχρι το τέλος. Μπορείς να έχεις κακές μέρες, αλλά δεν γίνεται να μην παλεύεις και κάποιοι απόψε δεν πάλεψαν. Πρέπει να σεβόμαστε αυτούς που μας έχουν στηρίξει, δεν αξίζουν την αποψινή εικόνα.

Όλοι έχουν τα όριά τους, εμείς τα παρατήσαμε νωρίς, αυτό κατάλαβα. Ο κόσμος δεν το άξιζε αυτό. Είπα στους παίκτες μου να σέβονται τους εαυτούς τους και αν δεν το κάνουν αυτό, ας σέβονται τουλάχιστον τον κόσμο. Δεν είχαμε συγκέντρωση και δεν υπήρχε κίνητρο. Πρέπει να καταλάβουμε για τι αγωνιζόμαστε. Τι είναι το ριμπάουντ, είναι η επιθυμία σου να κερδίσεις έναν τίτλο. Είχαμε προετοιμαστεί αλλιώς και αλλιώς παίξαμε. Δεν είναι δικαιολογία και δεν θέλω να κατηγορήσω μόνο τους παίκτες μου, κατηγορώ και εμένα γιατί όταν δεν παλεύουμε, χάνουμε. Απόψε είδα παίκτες που δεν ήθελαν να παίξουν στο επίπεδο της EuroLeague και αυτό είναι λυπηρό. Δείτε τι έκαναν οι δικοί τους βασικοί και τι έκαναν οι δικοί μας.

Έχουμε κόσμο σε κάθε γήπεδο, τι άλλο να ζητήσει κανείς; Τι κάνουμε εμείς για τον κόσμο; Μας βάζει κάποιος ένα όπλο στο κεφάλι για να παίξουμε; Όχι. Δεν βλέπω τη δύναμη για να ανταγωνιστούμε τους αντιπάλους μας. Είμαι ο τελευταίος που θα τα παρατήσει. Λένε ότι δεν μπορώ να κάνω καλά τη δουλειά μου, ότι δεν έχω κίνητρο, όμως ξέρω πολύ καλά τι κάνω και τι κάνει η ομάδα".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ