ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε: Μέσα ο Σλούκας, αμφίβολος ο Γκούντουριτς

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Φενέρμπαχτσε αναμένεται να έχει κανονικά τον Κώστα Σλούκα στην 12αδα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την 11η αγωνιστική της EuroLeague. Αμφίβολος ο Γκούντουριτς, εκτός Μαχμούτογλου, Ντουβερίογλου.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα βρει τελικά απέναντί του τον Κώστα Σλούκα στον αυριανό (7/12) αγώνα με την Φενέρμπαχτσε (21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 11η αγωνιστική της EuroLeague .

Ο διεθνής γκαρντ ξεπέρασε το προβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στον προσαγωγό και αναμένεται να είναι στην 12αδα της πρωταθλήτριας Τουρκίας. Δεν ισχύει πάντως το ίδιο για τον Μελίχ Μαχμούτογλου και τον Αχμέτ Ντουβερίογλου, οι οποίοι δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, ενώ την ίδια στιγμή αμφίβολη χαρακτηρίζεται η συμμετοχή του Μάρκο Γκούντουριτς, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Καρσίγιακα.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί για ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος τέθηκε εκτός αγώνα, αφού δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στον καρπό .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ