EUROLEAGUE

Ούντο: "Κάναμε προπόνηση με τέρμα την ένταση στα ηχεία ενόψει ΟΑΚΑ"

Ούντο: "Κάναμε προπόνηση με τέρμα την ένταση στα ηχεία ενόψει ΟΑΚΑ"

Ο Έκπε Ούντο σε συνέντευξη του τόνισε πως η Φενέρμπαχτσε έκανε προπόνηση με ηχεία, έχοντας τέρμα την ένταση, για να προσαρμοστεί η ομάδα του στην ατμόσφαιρα που θα συναντούσε στο ΟΑΚΑ.

Ο Έκπε Ούντο παραχώρησε συνέντευξη στην EuroLeague, μιλώντας για τα παιχνίδια των playoffs κόντρα στον Παναθηναϊκό. Στις δηλώσεις του, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως η Φενέρμπαχτσε έκανε προπόνηση με ηχεία, έχοντας τέρμα την ένταση, για να προσαρμοστεί η ομάδα του στην ατμόσφαιρα που θα συναντούσε στο ΟΑΚΑ.

Για το θεωρούσε πιθανό το γεγονός να νικήσει η Φενέρμπαχτσε δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ: "Σίγουρα το πιστεύαμε. Ξέραμε πως αν παρουσιαζόμασταν υγιείς, θα ήμασταν πρόβλημα για τον αντίπαλο. Έχουμε όλους τους παίκτες καλά, έχουμε το ροτέισον μας και παίζουμε καλό μπάσκετ. Παίξαμε εξαιρετικά στα δύο τελευταία ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο κόουτς μας προετοίμασε αρκετά καλά. Κάναμε μάλιστα προπόνηση με ηχεία, έχοντας τέρμα την ένταση στο γήπεδο, για να παρουσιαστούμε έτοιμοι μπροστά στο κοινό που θα αντιμετωπίζαμε. Έχουμε τον στόχο μας που είναι η πρόκριση στο Final Four".

Για το γεγονός πως αν και ο Παναθηναϊκός είχε 14-1 ρεκόρ στο ΟΑΚΑ, η Φενέρμπαχτσε κατάφερε να νικήσει εις διπλούν, σχολίασε τα εξής: "Την διαφορά την έκανε η άμυνα. Είμαστε μία αρκετά καλή αμυντική ομάδα. Με εμένα και τον Βέσελι, μπορούμε να αλλάζουμε εύστοχα θέσεις στην φροντ-λάιν και έχουμε καλή συνεργασία μέσα στην ρακέτα. Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στους προπονητές μας για την δουλειά που έκαναν. Μας προετοίμασαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

Για το τρίτο παιχνίδι της σειράς στην Κωνσταντινούπολη: "Θα έλεγα πως είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς για εμάς. Είμαστε μία έμπειρη ομάδα, έχουμε ξαναδώσει παρόμοια παιχνίδια τα τελευταία χρόνια και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Είμαστε μία ομάδα που σιγά-σιγά γράφει την δική της ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ