EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Θα πρέπει να πάρουμε κάποιες αποφάσεις"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν ενοχλημένος από τη συμπεριφορά συγκεκριμένων παικτών του και δεν δίστασε να το παραδεχθεί στη συνέντευξη Τύπου του ΣΕΦ.

Δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια, όμως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είπε αρκετά για τη συμπεριφορά των παικτών του στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Και απ' ότι φαίνεται, στη Φενέρμπαχτσε θα υπάρξουν... θέματα τις επόμενες μέρες.

" Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τη νίκη, την άξιζε. Ξεκίνησε με εξαιρετικό τρόπο, έπαιξε επιθετικά στις δύο πλευρές του παρκέ. Ειδικά στην άμυνα. Είχε περισσότερη ενέργεια από εμάς, έπαιζε πιο γρήγορα κι έτσι ήρθε το αποτέλεσμα του ημιχρόνου" σχολίασε ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε και συνέχισε λέγοντας πως: " Όποιος έβλεπε τα στατιστικά, διαπίστωνε πως με εξαίρεση τον Βέσελι, οι άλλοι είχαν 3/24 σουτ εντός παιδιάς. Ήταν επομένως λογικό να υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα. Στο β' μέρος προσπαθήσαμε να ξυπνήσουμε και να ανατρέψουμε την κατάσταση. Ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο δείξαμε αντίδραση. Φτάσαμε στο σημείο να διεκδικήσουμε έντονα τη νίκη, είχαμε την ευκαιρία με τον Ντίξον, αλλά αστόχησε και ηττηθήκαμε".

Στη συνέχεια, ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε εκτενέστερα στην εμφάνιση των αθλητών του: " Σε κάθε παιχνίδι βλέπεις θετικά και αρνητικά. Απόψε έχουμε πολλά αρνητικά και λίγα θετικά. Είναι προφανές πως από τον τρόπο που παίξαμε απόψε, η ευθύνη ανήκει στον προπονητή. Πρέπει να σκεφτούμε τα πάντα σχετικά με την ομάδα μας. Γιατί δεν είναι αρκετό απλά να αντιδράς και να παίζεις ένα πεντάλεπτο για να διεκδικήσεις τη νίκη. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα στο μέλλον" είπε και τελείωσε ως εξής: " Είχαμε πει εκατοντάδες φορές ότι ο Ολυμπιακός θα μπει επιθετικά. Το είπαμε τόσο ομαδικά, όσο και ξεχωριστά σε κάθε παίκτη. Είδατε τί αντίδραση είχαμε. Είναι απλό: έχεις παίκτες που ακόμη κι όταν χάνουν το παιχνίδι, δείχνουν χαρακτήρα. Έχεις κι άλλους που είναι αδύνατο να τους αλλάξεις. Επομένως πρέπει να σκεφτούμε πολύ βαθιά για την κατάσταση στην ομάδα μας, και να πάρουμε κάποιες αποφάσεις. Ο Ολυμπιακός έπαιξε δίχως δύο πολύ σημαντικούς παίκτες για εκείνον (βλ. Χάκετ και Πρίντεζης), αλλά πάλεψαν όλοι οι άλλοι. Αυτό είναι το πρόβλημα με την ομάδα μου, απόψε. Δεν πάλεψε σε κανένα σημείο. Να είμαστε ειλικρινείς, ο Ολυμπιακός έπαιξε όπως έπρεπε για να κερδίσει το παιχνίδι".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ