EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Θα είμαι με τη Ρεάλ στον τελικό!"

Ομπράντοβιτς: "Θα είμαι με τη Ρεάλ στον τελικό!"
INTIME SPORTS

Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ έμεινε εκτός τελικού και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εξήγησε τον βασικό λόγο που θα υποστηρίξει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Κυριακής (17/05, 21:00), κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η Φενέρ δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η "Βασίλισσα" κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό κι έτσι οι Τούρκοι θα αντιμετωπίσουν την ΤΣΣΚΑ στον μικρό τελικό της διοργάνωσης.

Μαδρίτη, αποστολή: Στέφανος Τριαντάφυλλος

"Ήμουν προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και θα είμαι μαζί της στον τελικό. Εύχομαι τα καλύτερα στον Πάμπλο Λάσο" εξήγησε ο Ομπράντοβιτς μετά τον αποκλεισμό από τους Μαδριλένους.

Παράλληλα ο κόουτς της Φενέρ επισήμανε: "Συγχαρητήρια στη Ρεάλ. Έκαναν ένα σπουδαίο παιχνίδι. Είναι ξεκάθαρο ότι χάσαμε στο 2ο δεκάλεπτο. Δεν αντιδράσαμε καλά, δεχτήκαμε συνεχόμενα σουτ και μετά τα πράγματα έγιναν δύσκολα. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια για το τι πρέπει να αλλάξουμε, αλλά δεν είναι εύκολο να γυρίσεις ένα ματς 25 πόντων.

Για μας ήταν επιτυχία η παρουσία μας εδώ και ελπίζω να βρεθούμε και σε άλλα Final Four στο μέλλον" .

Όταν οι δημοσιογράφοι του ζήτησαν να σχολιάσει τη διαιτησία, εκείνος αρνήθηκε να απαντήσει λέγοντας "δεν είμαι υποχρεωμένος να κάνω κάτι τέτοιο", ενώ για το αν η εμφάνιση του Αγιόν ήταν έκπληξη για αυτόν τόνισε ότι "δεν υπάρχει καμία έκπληξη. Είχαμε προετοιμαστεί να αντιμετωπίσουμε τη Ρεάλ, αλλά τελικά επιτρέψαμε στον αντίπαλο να σουτάρει πολλές φορές χωρίς πίεση. Στο δεύτερο δεκάλεπτο διάβασαν όλες τις φάσεις, αντέδρασαν σωστά σε ότι κι αν κάναμε".

Για να επαναλάβει πολλές φορές ότι η Ρεάλ έκανε "ένα εξαιρετικό παιχνίδι". Όσο για τον μικρό τελικό; "Δεν είναι σημαντικό αυτό το παιχνίδι. Θα είναι δύσκολο για τους παίκτες να συγκεντρωθούν, διότι είχαμε προετοιμαστεί για τη Ρεάλ και τα δώσαμε όλα. Έχουμε κι ένα δύσκολο ματς για τα πλέι-οφ την ερχόμενη Πέμπτη κι είναι σίγουρο ότι θα ξεκουράσω τους παίκτες".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ