EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Θα δω ξανά το ματς..."

Ομπράντοβιτς: "Θα δω ξανά το ματς..."

Παράπονα από τους παίκτες του είχε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, που συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για την μεγάλη προσπάθειά του στην Κωνσταντινούπολη.

Προβληματισμένος από την εμφάνιση των παικτών του και ειδικά από τα λάθη του Βέσελι, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς κράτησε χαμηλούς τόνους μετά τη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί του Παναθηναϊκού και συνεχάρη τους "πράσινους" για την προσπάθειά τους. Εξήγησε μάλιστα πως η πρώην ομάδα του είχε ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, αφού πρώτα τόνισε πως δεν είναι λογικό οι αθλητές του να δέχονται 20 πόντους σε μία περίοδο και να κάνουν μόλις ένα φάουλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός:

" Θα ξαναδώ το παιχνίδι, ακόμα μία φορά. Νομίζω ότι κάναμε άσχημη εμφάνιση στο τρίτο δεκάλεπτο. Όταν τελειώνεις μια περίοδο με ένα φάουλ και δέχεσαι 20 πόντους, τότε κάτι δεν κάνεις σωστά. Παρόλα αυτά, συνεχίσαμε να παλεύουμε απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα που τελευταία παίζει πολύ καλό μπάσκετ. Βρήκαμε τρόπο να κερδίσουμε το ματς χάρη στους οπαδούς μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες, αλλά και στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω πως ήταν ένα πολύ σκληρό ματς και για εμάς, αλλά και για τους αντιπάλους που είχαν ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη. Στο τέλος η συγκέντρωσή μας ήταν καλή, όταν εκτελέσαμε βολές. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτόν τον αγώνα και να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Παρασκευής. Ο Βέσελι έπαιξε με μεγάλη θέληση. Κάποιες φορές εξαιτίας αυτής της θέλησης παίρνει κακές αποφάσεις, όμως όπως κι αν έχει, είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Ξέρετε ότι θέλω να μιλάω για το σύνολο, όλοι είναι σημαντικοί, θέλουμε όλοι να παίζουν καλύτερα απ' όσο έπαιξαν απόψε".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ