EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Σεβόμαστε σε μεγάλο βαθμό τον Ολυμπιακό"

Ομπράντοβιτς: "Σεβόμαστε σε μεγάλο βαθμό τον Ολυμπιακό"

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τόνισε πως η Φενέρμπαχτσε σέβεται σε μεγάλο βαθμό ύστερα μάλιστα και από την ήττα του από τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Αχμέτ Ντουβερίογλου σχολίασε πως οι Πειραιώτες διαθέτουν εξαιρετικό προπονητή.

Την Τετάρτη (15/11) το απόγευμα (19:45), η Φενέρμπαχτσε θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στην Πόλη, για την 7η αγωνιστική της EuroLeague, στην επανάληψη του περασμένου τελικού στο Final Four. Οι Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Αχμέτ Ντουβερίογλου, μίλησαν για την αναμέτρηση.

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δήλωσε πως: "Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, τον οποίο και σεβόμαστε σε μεγάλο βαθμό, ειδικά ύστερα μετά την ήττα τους από τον Παναθηναϊκό. Είμαστε σίγουροι πως θα έρθουν με σκοπό να διαγράψουν το προηγούμενο παιχνίδι τους, παίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχει ποιότητα ο Ολυμπιακός και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε ένα μπάσκετ με υψηλό βαθμό συγκέντρωσης για 40 λεπτά".

Ντουβερίολγου: "Ο Ολυμπιακός διαθέτει ισχυρή ομάδα και εξαιρετικό προπονητή"

Ο 24χρονος Τούρκος σέντερ της Φενέρμπαχτσε, Αχμέτ Ντουβερίογλου, σχολίασε πως: "Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Θα συναντηθούμε για πρώτη φορά, μετά τον μεταξύ μας τελικό στο Final Four στην Πόλη. Το γεγονός δίνει διαφορετικό κίνητρο για κάθε ομάδα, αλλά και μία άλλη ατμόσφαιρα. Ο Ολυμπιακός έρχεται από δύο σερί ήττες και ξέρουμε και ξέρουμε πως θα έρθει να παίξει και να αντιδράσει, έχοντας υψηλό κίνητρο. Διαθέτουν μία ισχυρή ομάδα. Οι παίκτες γνωρίζουν καλά ο ένας τον άλλον και διαθέτουν έναν εξαιρετικό προπονητή. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι, αλλά το γεγονός πως παίζουμε στην έδρα μας, μας δίνει ξεκάθαρο πλεονέκτημα. Μας δίνουν πάντα ενέργεια οι φίλαθλοι μας".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ