EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Προτεραιότητά μου είναι η Φενέρμπαχτσε, μην ακούτε fake news"

Fenerbahce head coach Zeljko Obradovic gives direction to his players during their Final Four Euroleague final basketball match between Real Madrid and Fenerbahce in Belgrade, Serbia, Sunday, May 20, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Fenerbahce head coach Zeljko Obradovic gives direction to his players during their Final Four Euroleague final basketball match between Real Madrid and Fenerbahce in Belgrade, Serbia, Sunday, May 20, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ξεκάθαρος πως δεν έχει έρθει σε επαφή με άλλες ομάδες δήλωσε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, που υποστήριξε ότι προτεραιότητά του ήταν και παραμένει η Φενέρμπαχτσε.

Ενοχλημένος από δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται σε επαφή με άλλες ομάδες είναι ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, που αναγκάστηκε να προβεί σε σχετική δήλωση ώστε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με το μέλλον του. Ο Σέρβος προπονητής εξήγησε ότι έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης έως το τέλος της σεζόν 2019/20, υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να παραβεί τις αρχές του που λένε ότι δεν μιλάει με κανέναν όσο δεσμεύεται με κάποιον σύλλογο και ξεκαθάρισε πως προτεραιότητά του είναι να μείνει στην τουρκική ομάδα. Σύμφωνα, πάντως, με την Χιουριέτ ο Ζοτς έχει συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο 2+1 με τη Φενέρ , γεγονός που ο ίδιος διαψεύδει.

" Ο λόγος για τον οποίο δεν έχω μιλήσει δημόσια το τελευταίο διάστημα, είναι η κατάσταση που περνάμε. Από τη στιγμή που το μπάσκετ έχει διακοπεί, όπως και οι προπονήσεις, είμαι συνεχώς σε επικοινωνία με την ομάδα. Με τους παίκτες, με τους βοηθούς μου, με τους ανθρώπους της Φενέρμπαχτσε. Το σημαντικότερο είναι να είναι όλοι υγιείς, όπως και οι οικογένειές τους. Ξέρω πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση και γι' αυτό έχουμε στενή επαφή. Όσο για εμένα, είμαι ο προπονητής της ομάδας έως τον Ιούνιο του 2020. Για την επέκταση συμβολαίου, οφείλω να πω ότι δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την ομάδα ή από οποιαδήποτε άλλη. Δεν υπάρχουν προτάσεις μέχρι σήμερα. Έχω μια αρχή στη ζωή μου, δεν μιλάω με κανέναν όσο έχω συμβόλαιο με μια ομάδα. Όσα αναφέρονται σε εμένα, οτιδήποτε λέγεται και δεν αφορά την Φενέρμπαχτσε, είναι fake news. Είμαι ξεκάθαρος και ακριβής, η προτεραιότητά μου είναι να μείνω στη Φενέρμπαχτσε και αυτό θέλω να μοιραστώ με τους φίλους της ομάδας" αναφέρει ο Σέρβος προπονητής.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ