EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Ο Παναθηναϊκός παίζει εξαιρετικά"

Ομπράντοβιτς: "Ο Παναθηναϊκός παίζει εξαιρετικά"
EUROKINISSI

Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τον Παναθηναϊκό Superfoods (17/1, 19:45) και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στάθηκε στην κρισιμότητα που παρουσιάζει για την ομάδα του η αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της ΕuroLeague.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σημείωσε τις δυσκολίες που παρουσιάζει η αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τον Παναθηναϊκό Superfoods (17/1, 19:45) και αναφέρθηκε και στις διαφορές που υπάρχουν σε σχέση με το παιχνίδι του α' γύρου που είχε κριθεί με τρίποντο του Νίκου Παππά 1,2'' πριν από το τέλος, ενώ εξέφρασε για ακόμη μία φορά τον σεβασμό του προς τους "πράσινους".

"Εχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που παίζει εξαιρετικά και στις δύο διοργανώσεις που συμμετέχει (σ.σ. την EuroLeague και την Stoiximan.gr Basket League). Γνωρίζουν πώς θα αγωνιστούν και πιστεύω πως αυτό θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι με εκείνο στην Αθήνα. Πρέπει να αντιληφθούμε πως αυτό το παιχνίδι είναι κρίσιμο για εμάς και χρειαζόμαστε την υποστήριξη των φιλάθλων μας. Εχουμε μεγάλο σεβασμό για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού", δήλωσε ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε.

Ο Μπραντ Ουαναμέικερ από την πλευρά των παικτών της τουρκικής ομάδας ανέφερε πως "είναι μία μεγάλη εβδομάδα για εμάς. Ακόμα θυμόμαστε πώς ηττηθήκαμε στην Αθήνα. Η ομάδα μας παίζει καλά, αλλά έχουμε μερικά σκαμπανεβάσματα και αν θέλουμε να νικήσουμε μία δυνατή ομάδα, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Ο Νικ Καλάθης παίζει πολύ καλά και πρέπει να τον περιορίσουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ