EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: " Ο Παναθηναϊκός παίζει διαφορετικά με τον Πιτίνο"

Ομπράντοβιτς: " Ο Παναθηναϊκός παίζει διαφορετικά με τον Πιτίνο"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στο αλλαγμένο πρόσωπο του Παναθηναϊκού μετά την ανάληψη της τεχνικής του ηγεσίας από τον Ρικ Πιτίνο.

Η Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της EuroLeague υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (8/2, 19:45, LIVE Blog από το Sport24.gr) και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στον Ρικ Πιτίνο κι εξήγησε τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει τη νίκη.

"Ο Παναθηναϊκός παίζει διαφορετικό μπάσκετ με τον Πιτίνο. Πρώτα από όλα πρέπει να είμαστε έτοιμοι γαι τις αλλαγές τους στην άμυνα και για όσα θα προσπαθήσουν να κάνουν στην επίθεση. Έπαιξαν πολύ καλό στο τελευταίο παιχνίδι στην EuroLeague με την Αναντολού Εφές. Έπαιξαν με ψηλή ένταση, οπότε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό", δήλωσε ο 59χρονος Σέρβος προπονητής.

Ο Αχμέτ Ντουβερίογλου από την πλευρά των παικτών της Φενέρμπαχτσε δήλωσε: "Στο τελευταίο παιχνίδι στο Μόναχο δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, οπότε πρέπει να αντιδράσουμε και να παίξουμε καλύτερα. Ο Παναθηναϊκός είναι μία δυνατή ομάδα. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις εναντίον του, αλλά το μεγάλο μας πλεονέκτημα θα είναι πως θα παίξουμε στην έδρα μας. Θέλουμε να μείνουμε στην 1η θέση και να αρχίσουμε ένα νέο νικηφόρο σερί. Ο Παναθηναϊκός έχει εξαιρετικούς παίκτες σε κάθε θέση. Ειδικά ο Καλάθης κάνει πολύ καλή σεζόν. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη με τη βοήθεια των φιλάθλων μας".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ