EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Ο Παναθηναϊκός επηρεάστηκε από το ΣΕΦ"

Ομπράντοβιτς: "Ο Παναθηναϊκός επηρεάστηκε από το ΣΕΦ"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δικαιολόγησε την εικόνα του Παναθηναϊκού Superfoods λόγω... ΣΕΦ, ενώ δεν παρέλειψε να αποθεώσει τους παίκτες του και να συγχαρεί τον Αχμέτ Ντουβερίογλου.

Μετά το τέλος της άνετης νικηφόρας αναμέτρησης απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods , ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του. Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε είπε πως " παίξαμε με τον τρόπο που έπρεπε, αντιδράσαμε και νικήσαμε εναν εξαιρετικό αντίπαλο. Καταλάβαμε ότι πρέπει να παίξουμε επιθετικά και αυτό κάναμε".

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Γιώργος Οικονόμου

Όταν ρωτήθηκε για το πως δικαιολογεί την κάκιστη εικόνα του "τριφυλλιού" στην Ulker Sports Arena, απάντησε πως " είχε μεγάλη επιρροή το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ. Είναι πάντα ξεχωριστό παιχνίδι και ξέρω πόση ενέργεια χρειάζεται. Κάναμε ένα καλό ματς και ευχαριστώ τους οπαδούς μας για τη στήριξη. Εχουμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας", ενώ για τον Αχμέτ Ντουβερίογλου, είπε: " Ο Ντουβερίογλου ήταν εξαιρετικός, έπαιξε πολύ καλά και ήταν σημαντικός για εμάς. Αν θυμάστε σας είχα πει πως δουλεύει σκληρά και αξίζει την ευκαιρία. Για αλλη μια φορά, συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον για την πρώην ομάδα μου".

Τέλος, αναφορικά με τον τραυματισμό του Έκπε Ούντο, ανέφερε πως " θα δούμε τι θα γίνει, δουλεύει κάθε μέρα με τους γιατρούς. Θα δούμε τις επόμενες μέρες. Δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα αυτή τη στιγμή".

Σλούκας: "Ήταν αγώνας ζωής και θανάτου"

Από την πλευρά του, ο Κώστας Σλούκας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ λέγοντας αρχικά πως " είχαμε πει πως το παιχνίδι ήταν ζωής και θανάτου. Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται και το παιχνίδι ήταν κομβικό. Ξέραμε πως ο Παναθηναϊκός είχε πολύ καλή ψυχολογία μετά τη πολύ μεγάλη νίκη του επί του Ολυμπιακού και θέλαμε να μπούμε δυνατά".

Αναφορικά με τον Αχμέτ Ντουβέριογλου, είπε πως " επειδή τον ζω καθημερινά στις προπονήσεις, είναι πολύ ταλαντούχος. Δουλεύει καθημερινά σκληρά και είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Το έδειξε και σήμερα. Εχει μπροστά του δύο θηρία (σ.σ. τον Ούντο και τον Βέσελι). Η έλλειψη του Ούντο είναι πολύ μεγάλη, θεωρητικά δεν φάνηκε, αλλά την καλύψαμε μέσα από την ομαδική προσπάθεια".

Για τα σκαμπανεβάσματα της Φενέρμπαχτσε, τόνισε πως " το τουρκικό πρωτάθλημα είναι πολύ απαιτητικό. Καταλαβαίνετε πως είναι δύσκολο όταν έχουμε δύο και τρία παιχνίδια την εβδομάδα".

Σε ερώτηση για την προσωπική του παρουσία στην τουρκική ομάδα, απάντησε: " Νιώθω πιο άνετα. Είναι η δεύτερη χρονιά μου σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στην EuroLeague. Έχω τον ρόλο που μου δίνει ο προπονητής και προσπαθώ να βοηθάω με οποιοδήποτε τρόπο μου ζητηθεί".

Ενώ για τον Παναθηναϊκό Superfoods ανέφερε: " Ίσως ήταν και λίγο άδειοι. Δεν ξέρω τι έφταιξε. Μπήκαμε δυνατά και είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ