EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς κατά παικτών στο time out: "Άντε γ@μ...τε, ντροπή σας"

Ομπράντοβιτς κατά παικτών στο time out: "Άντε γ@μ...τε, ντροπή σας"

Τέτοιο ξέσπασμα, δεν έχει ξανακάνει! Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έχασε το μυαλό του στη Μόσχα και λίγο έλειψε να πιάσει τους παίκτες του από τον λαιμό (VIDEO).

Ποιος είδε τον Ομπράντοβιτς και δεν τον φοβήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (15/11) στην εκτός έδρας ήταν με 88-70 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 8η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague 2019/20 . Στη διάρκεια ενός timeout ο Σέρβος θρύλος της προπονητικής ξέσπασε όπως δεν έχει ξεσπάσει ίσως ποτέ, με τον Τζίτζι Ντατόμε και τον Μελίχ Μαχμούτογλου να είναι οι δύο που δέχθηκαν τα περισσότερα... γαλλικά του κόουτς της Φενέρμπαχτσε.

" Καλά παιδιά, είστε καλά παιδιά ναι! Άντε γ@μ...τε όλοι σας, άντε γ@μ...τε! Ντροπή σας! Άντε γ@μ.... Τζίτζι Ντατόμε, εντάξει; Ντροπή σου! Κι εσύ Μαχμούτογλου" ήταν τα λόγια του στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε , την ώρα που το πρόσωπό του ήταν έτοιμο να εκραγεί, την ίδια ώρα που οι παίκτες του προσεύχονταν να μην του φύγει το μπλοκάκι από τα χέρια, αυτή την ώρα που επίσης προσεύχονταν να μη βρίσκονταν μπροστά του.

Λίγο μετά μάλιστα, κατά τη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, εξήγησε ουσιαστικά το ξέσπασμά του μιλώντας για αδιαφορία ορισμένων παικτών του.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ