EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Κάποιες φορές ο βοηθός σου μπορεί να θέλει να σε μαχαιρώσει πισώπλατα"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν κεντρικός ομιλητής σε αθλητικό συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη, εστιάζοντας στη σημασία της εμπιστοσύνης μεταξύ του τεχνικού επιτελείου μιας ομάδας.

Την επομένη της ολοκλήρωσης της regular season για τη Φενέρμπαχτσε (με εντός έδρας ήττα από την Ουνικάχα Μάλαγα), ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδωσε το "παρών" σε αθλητικό συνέδριο που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη.

Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας κλήθηκε να μιλήσει -μεταξύ άλλων- για κομμάτια που αφορούν στη δουλειά του και την εξέλιξη αυτής, όπως επίσης για τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των μελών ενός τεχνικού επιτελείου.

" Υπάρχει μια ολόκληρη ομάδα πίσω από έναν προπονητή. Στην πρώτη μου δουλειά, είχα μόνο έναν βοηθό. Με την είσοδο της τεχνολογίας η ζωή μας άλλαξε πολύ. Παλιά δεν υπήρχε όλο αυτό το σύστημα για να αντλείς πληροφορίες για τους παίκτες. Τώρα πια έχω τέσσερις βοηθούς και δύο γυμναστές", ήταν η αρχική του τοποθέτηση, πριν σταθεί σε κάτι ακόμη πιο σημαντικό από το... ποσοτικό του πράγματος, το ποιοτικό.

Έκανε ειδική μνεία στη σημασία της εμπιστοσύνης μεταξύ των μελών του τεχνικού επιτελείου, εξηγώντας πως " η ομαδική δουλειά είναι απαραίτητη. Το ξέρω αυτό, γι αυτό θέλω πάντα όσοι δουλεύουν μαζί μου, να πιστεύουν σε εμένα. Φυσικά, πρέπει κι εγώ να τους εμπιστεύομαι. Κάποιες φορές ο βοηθός σου μπορεί να θέλει να σε μαχαιρώσει πισώπλατα. Είναι κάτι φυσιολογικό, γιατί θέλει να βρεθεί στη θέση σου".

Όπως τόνισε πάντως " η δική μας επιτυχία είναι αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ