EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Έρχεται για να παλέψει ο Παναθηναϊκός"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

O τεχνικός της Φενέρμπαχτσε, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, δήλωσε ενόψει του σημερινού (25/4, 20:45), τρίτου, αγώνα των playoffs με τον Παναθηναϊκό ότι η Φενέρμπαχτσε πρέπει να κάνει το καλύτερο παιχνίδι της για να κερδίσει.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός μέρος τρίτο. Οι "πράσινοι" ξέρουν ότι θα έχουν δύσκολο έργο κόντρα στη πανίσχυρη Φενέρμπαχτσε. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους για να επιστρέψουν από το 0-2 όπου βρίσκονται έπειτα από τις δύο ήττες τους στα πρώτα παιχνίδια των playoffs της EuroLeague στο ΟΑΚΑ.

Αν πάντως περιμένει κανείς από την Φενέρμπαχτσε να έχει χαλαρώσει μετά τα δύο "διπλά" στο ΟΑΚΑ είναι βαθιά νυχτωμένος. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει να συμβεί κάτι τέτοιο ο τεχνικός της ομάδας, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, κάτι που φρόντισε να δείξει με τις δηλώσεις του ενόψει του Game 3 της σειράς.

" Ο κανόνας είναι απλός: Για να φτάσει μία ομάδα στο Final Four πρέπει να σημειώσει τρεις νίκες. Εμείς έχουμε δύο" δήλωσε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός, για να συμπληρώσει στην συνέχεια με νόημα: " Καταλαβαίνουμε με ποιον παίζουμε. Παίζουμε με τον Παναθηναϊκό, που είναι μία πολλή καλή ομάδα. Έχει ποιότητα ως ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα έρθει εγώ για να παλέψει με όλες της τις δυνάμεις και θα παίξει το καλύτερο παιχνίδι που μπορεί, όπως και εμείς. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον και σκληρό παιχνίδι και για τους δύο".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ