EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Είναι μια νέα αρχή για τη Φενέρμπαχτσε, όχι το τέλος"

Ομπράντοβιτς: "Είναι μια νέα αρχή για τη Φενέρμπαχτσε, όχι το τέλος"
AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Με μια δήλωση γεμάτη ευχαριστίες, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αποχαιρέτησε τη Φενέρμπαχτσε μετά από επτά πολύ έντονα χρόνια στην Κωνσταντινούπολη.

Λίγα λεπτά μετά από την ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε για το τέλος της επταετούς συνεργασίας της με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς , ο θρυλικός Σέρβος προπονητής αποχαιρέτησε τον σύλλογο με τον οποίο κατέκτησε τη EuroLeague του 2017. " Αυτή είναι μια νέα αρχή, όχι το τέλος" είπε μεταξύ άλλων, αφού προηγουμένως η ομάδα της Κωνσταντινούπολης είχε εξηγήσει ότι ο Ζοτς θα μείνει εκτός δράσης για έναν χρόνο, όπως έκανε και το 2012 μετά από την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η δήλωση του Ομπράντοβιτς:

" Την προηγούμενη εβδομάδα είχα θερμές συναντήσεις με τον πρόεδρό μας, Αλί Κοτς και τον αντιπρόεδρο, Σεμίχ Οζσόι αλλά και τον GM, Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι. Μετά συμφωνήσαμε να επιστρέψω στο Βελιγράδι για να περάσω μερικές ημέρες στο οικογενειακό μου περιβάλλον. Πήρα μία από τις πιο σκληρές αποφάσεις, να κάνω διάλειμμα ενός χρόνου από την προπονητική.

Στο τέλος επτά πανέμορφων χρόνων, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρώην πρόεδρο, Αζίζ Γιλντιρίμ για τη διοίκηση, τον νυν πρόεδρο, Αλί Κοτς, τον αντιπρόεδρο, Σεμίχ Οζσόι και τη διοίκηση από τα βάθη της καρδιάς μου. Θα ήθελα να μιλήσω επίσης για τη στήριξη της οικογένειας Ulker, Dogus και Beko και όλους του συνεργάτες - χορηγούς όλα αυτά τα χρόνια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που εργάστηκαν στα γραφεία υπό τον Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι για τις απίστευτες στιγμές που μοιραστήκαμε.

Ταυτόχρονα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές και το ιατρικό επιτελείο για ό,τι κάναμε μαζί και κυρίως για τη συνεργασία μας ακόμη και στις δύσκολες στιγμές. Θα ήθελα να στείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες που δουλέψαμε μαζί για επτά χρόνια. Ήταν ο πιο σημαντικός μέτοχος στα μεγάλα αποτελέσματα που καταφέραμε.

Φυσικά, ξεχωριστές ευχαριστίες πρέπει να δοθούν στους οπαδούς μας αφού χωρίς αυτούς οι δουλειά μας δεν θα είχε νόημα. Πάντα μας έδειχνα την ατελείωτη υποστήριξη και αγάπη τους αυτά τα επτά χρόνια. Σε αυτή την περίοδο ζήσαμε τόσες εμπειρίες, τόσες αναμνήσεις που δεν θα τις ξεχάσω ποτέ.

Ήταν μεγάλη τιμή και χαρά για εμένα να είμαι μέλος ενός μεγάλου κλαμπ όπως είναι η Φενέρμπαχτσε. Είναι μια καινούρια αρχή για την Φενέρμπαχτσε, όχι ένα τέλος. Είμαι σίγουρος ότι οι φίλαθλοι θα συνεχίζουν να υποστηρίζουν το σύλλογο σε αυτή τη διαδικασία και θα έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν μεγάλες επιτυχίες όπως στο παρελθόν".

Δείτε εδώ το αινιγματικό tweet του ατζέντη του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ