EUROLEAGUE

Ξέσπασμα Ομπράντοβιτς: "Δεν πιστεύω αυτά που βλέπω"

Ξέσπασμα Ομπράντοβιτς: "Δεν πιστεύω αυτά που βλέπω"
EUROKINISSI

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά την ήττα της Φενέρμπαχτσε στο Μιλάνο, τονίζοντας ότι δεν αναγνωρίζει την ομάδα του και πως οι παίκτες του δεν είναι συγκεντρωμένοι.

Ποιος είδε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και δεν τον φοβήθηκε. Ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε ήταν εμφανώς απογοητευμένος μετά την ήττα της Φενέρμπαχτσε στο Μιλάνο από την Αρμάνι, ξεσπώντας με τον δικό του τρόπο.

Ο Σέρβος τεχνικός ήταν εμφανώς εκνευρισμένος, δηλώνοντας σχετικά: " Δεν παίξαμε καλά. Δεν κάναμε τίποτα από αυτά που σχεδιάσαμε. Απολύτως τίποτα. Όλη η ευθύνη πάει στους πόιντ γκαρντ μας".

Ο Ομπράντοβιτς πάντως δεν έμεινε εκεί, παρά στην συνέχεια τόνισε: " Δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό όταν δουλεύουμε τόσο πολύ. Είναι κρίμα. Δεν πιστεύω αυτά που βλέπω".

Στην συνέχεια ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε συνέχισε στο ίδιο ύφος, τονίζοντας: " Λένε ότι η EuroLeague είναι δύσκολη και οι παίκτες κουρασμένοι. Μετά τον αγώνα για το πρωτάθλημα της Τουρκίας είχαμε δύο μέρες ρεπό. Τι άλλο να κάνω, να τους δώσω μία εβδομάδα ρεπό; Να τους παρακαλέσω και να πω 'ελάτε παιδιά, ας παίξουμε, είμαστε καλή ομάδα'; Ξέρουν ποιοι είμαστε. Ας προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο".

Κλείνοντας, ο Ομπράντοβιτς τα έχωσε στους γκαρντ της ομάδας του: " Οι περιφερειακοί μας... δε νομίζω ότι καταλαβαίνει κάποιος τι θέλουμε. Αν οι γκαρντ μας δεν καταλαβαίνουν πώς θέλουμε να παίξουμε θα είναι πολύ δύσκολο. Οι γκαρντ είναι πιο σημαντικοί στο μπάσκετ από τους ψηλούς".

Η Φενέρμπαχτσε έχει ξεκινήσει άσχημα την σεζόν, αφού έπειτα από 4 αγωνιστικές στην EuroLeague έχει ρεκόρ 1-3, έχοντας ηττηθεί ακόμα από την Ρεάλ και τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ έχει νικήσει μόνο τη Μπασκόνια, κάτι που για να συμβεί χρειάστηκε να σημειώσει ο Νάντο Ντε Κολό 39 πόντους.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ