EUROLEAGUE

O Zέλικο Ομπράντοβιτς κρατάει κλειστά τα χαρτιά του για το μέλλον

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μία μέρα μετά την τοποθέτηση του προέδρου της Φενέρμπαχτσε Αλί Κοτς, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ρωτήθηκε για το μέλλον του και απέφυγε να μιλήσει δίνοντας προτεραιότητα στους φίλους του.

Τα σενάρια για το μέλλον του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη Φενέρμπαχτσε δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα. Απ' ότι φαίνεται μάλιστα θα συνεχιστούν μέχρι να γίνει η συνάντηση του Σέρβου τεχνικού με τον Αλί Κοτς. Ο πρόεδρος της Φενέρ σχολίασε ότι η τουρκική ομάδα είναι το σπίτι του και αν θέλει θα μείνει, ωστόσο για την ώρα τίποτα δεν φαίνεται ξεκάθαρο.

Ο Ομπράντοβιτς βρέθηκε στο Τσάτσακ και στα εγκαίνια του " Ζοτς Καφέ" ρωτήθηκε για τα σχέδια του αναφορικά με το μέλλον του στη Φενέρμπαχτσε, ωστόσο δεν θέλησε να δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση, δίνοντας προτεραιότητα στους φίλους του αυτή την περίοδο. " Πιστέψτε με, αφιερώνω αυτές τις στιγμές στους φίλους μου, θέλω να περάσω όμορφες στιγμές μαζί τους, να πούμε κάποιες ιστορίες και να θυμηθούμε τις παλιές καλές ημέρες”, είπε ο Ομπράντοβιτς και συνέχισε: " Θα σας μιλήσω για τα πλάνα μου άλλη φορά… Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ανάμεσα σε καλούς φίλους".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ