EUROLEAGUE

Ο Τζίτζι Ντατόμε θυμήθηκε το "shame on you" του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς

Ο Τζίτζι Ντατόμε θυμήθηκε το "shame on you" του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς

Δεν μπορεί να ξεχάσει τα... μπινελίκια του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ο Τζίτζι Ντατόμε. "Με σέβεται και με εμπιστεύεται, απλά εκείνο το βράδυ η κάμερα τα έδειξε όλα" είπε ο Ιταλός φόργουορντ στην Sabah (VIDEO).

Το ματς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη Φενέρμπαχτσε το βράδυ της 15ης Νοεμβρίου 2019 έμεινε στην ιστορία όχι για την άνετη νίκη της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη, αλλά για το τεραστίων διαστάσεων ξέσπασμα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς απέναντι στους παίκτες του. " F@ck you Gigi Datome, f@ck you everybody. Shame on you" ήταν μερικά από τα λόγια του Σέρβου θρύλου στον πάγκο της τουρκικής ομάδας, με τον Ιταλό φόργουορντ να εξηγεί στη Sabah ότι δεν έχει ξεχάσει εκείνο το επεισόδιο, αλλά το θεωρεί μέρος της καθημερινότητας και της δουλειάς του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζίτζι Ντατόμε:

" Είχαμε πολλούς τραυματισμούς και δεν ήμασταν έτοιμοι από πλευράς φυσικής κατάστασης. Είχαμε αθλητές που προέρχονταν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, κάναμε λίγες προπονήσεις και ξεκινήσαμε αμέσως τα επίσημα παιχνίδια. Πήραμε το Κύπελλο, κερδίσαμε τα οκτώ από τα τελευταία 12 ματς στη EuroLeague, τα πηγαίναμε καλά και ο κόσμος μας υποστήριζε, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να πετυχαίνεις τους στόχους σου. Πιστεύω πως αν η σεζόν συνεχιζόταν θα πηγαίναμε στα playoffs και εκεί δεν θα ένιωθε χαρούμενος ο αντίπαλός μας.

Θυμάμαι τι έγινε με τον Ομπράντοβιτς, αυτά είναι κομμάτια της ζωής μας. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση με εκείνον, ξέρω πόσο με σέβεται. Τα λεπτά που μου δίνει είναι ο καλύτερος τρόπος για να μου δείξει πόσο με εμπιστεύεται. Φέτος ήμασταν απογοητευμένοι και ήταν και εκείνος με εμάς. Αντέδρασε και αυτό φάνηκε στην κάμερα. Αυτό είναι που με στενοχώρησε, ότι το έδειξαν οι κάμερες, είναι όμως κομμάτι της ζωής μας".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ