EUROLEAGUE

Ο Σλούκας νίκησε τον Μπαρτζώκα (Photos)

Ο Σλούκας νίκησε τον Μπαρτζώκα (Photos)

Ο Κώστας Σλούκας έσμιξε πάλι με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αυτή τη φορά επί τουρκικού εδάφους στα πλαίσια του φιλικού παιχνιδιού ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και την Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Με τον διεθνή γκαρντ να σκοράρει 9 πόντους και τον Γιαν Βέσελι να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ με 22 η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πάτησε γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε με 86-69 των Ρώσων. Από την ομάδα του Κράσνονταρ ξεχώρισε ο Μάλκομ Ντιλέινι με 15 πόντους, αλλά και ο Κρις Σίνγκλετον με 12.

Πριν το παιχνίδι ο Σλούκας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον άλλοτε προπονητή του στον Ολυμπιακό, ενώ θερμό χαιρετισμό είχε ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς πριν το τζάμπολ.

Ο Σλούκας νίκησε τον Μπαρτζώκα (Photos)

Να σημειωθεί ότι για την Φενέρ δεν αγωνίστηκαν οι Μπόμπι Ντίξον και Πέρο Άντιτς. Όσο για τη Λοκομοτίβ; Έχοντας στη διάθεση της όλους τους παίκτες του ρόστερ μόλις 5 ημέρες, θα συνεχίσει την προετοιμασία της για την έναρξη της σεζόν (με τη Νίμπουργκ εκτός για την VTB και με τον Παναθηναϊκό εντός για την Ευρωλίγκα) με νέο φιλικό απέναντι στην Εφές.

Μετά το τέλος του φιλικού ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε ότι "είμαι πολύ ευχαριστημένος αφού κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε τραυματίες και γενικότερα βρισκόμαστε όλοι μαζί λίγο καιρό, οπότε είναι λογικό να κάνουμε και κάποιες βλακείες (σ.σ stupid things όπως είπε χαρακτηριστικά). Για αυτό όμως έχουμε τα φιλικά. Για να παίζουμε όταν είμαστε ανέτοιμοι και να βελτιωνόμαστε".

Ο Σλούκας νίκησε τον Μπαρτζώκα (Photos)

Δεκάλεπτα: 22-17, 41-41, 64-53, 86-69

Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (Ομπράντοβιτς): Βέσελι 22, Μπογκντάνοβιτς 11, Ντατόμε 10, Σλούκας 9, Ουντόι 9, Κάλινιτς 8, Άρνα 6, Χερσέκ 5, Μαχμούτογλου 4, Γιουρτσέβεν 2.

Λοκομοτίβ (Μπαρτζώκας): Ντιλέινι 15, Σίνγκλετον 12, Κλαβέρ 11, Ντρέιπερ 8, Μπρόκχοφ 7, Βορόνοφ 7, Φεζένκο 5, Ζούμποκοφ 2, Κολιούτσκιν 2.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Κώστας Σλούκας για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ