EUROLEAGUE

Ο Σλούκας για τη δύναμη του ΟΑΚΑ

Ο Σλούκας για τη δύναμη του ΟΑΚΑ

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στην ιστοσελίδα της EuroLeague για τις δύο πρώτες αναμετρήσεις των playoffs με τον Παναθηναϊκό Superfoods, εστιάζοντας στη σημασία του ΟΑΚΑ για το "τριφύλλι".

Η Φενέρμπαχτσε ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Κωνσταντινούπολη το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα (17/4) και ετοιμάζεται να ταξιδέψει για την Αθήνα, με φόντο τις δύο πρώτες αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό Superfoods για τα playoffs της EuroLeague. Η τουρκική ομάδα είναι πλήρης, με τους Κώστα Σλούκα και Λουίτζι Ντατόμε να έχουν αφήσει -μια και καλή- πίσω τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν το τελευταίο δίμηνο.

Ο πρώτος εξήγησε μάλιστα στην ιστοσελίδα της EuroLeague πως " είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στα playoffs", πριν εστιάσει στις αναμετρήσεις με το "τριφύλλι": " Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, που παίζει εξαιρετικά στο ΟΑΚΑ. Είναι πολύ επιθετικοί. Πρέπει να ξεκινήσουμε συγκεντρωμένα το παιχνίδι, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και όσα έχει προετοιμάσει το τεχνικό επιτελείο για αυτές τις αναμετρήσεις. Οι λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές. Ελπίζω τα καλύτερα για την ομάδα μου. Είμαι σίγουρος πως οι συμπαίκτες μου θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουμε καλά αποτελέσματα στην Αθήνα".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ