EUROLEAGUE

Ο Ομπράντοβιτς επιστρέφει "σπίτι" του

Ο Ομπράντοβιτς επιστρέφει "σπίτι" του
EUROKINISSI

Η EuroLeague δημιούργησε ένα όμορφο VIDEO όπου παρουσιάζει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να δηλώνει ευτυχισμένος που θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο στην χώρα του και το Βελιγράδι.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει πετύχει σχεδόν τα πάντα στην ζωή του. Ένα από αυτά που δεν έχει καταφέρει είναι να κατακτήσει τον τίτλο της EuroLeague στην χώρα του. Με το φετινό Final Four να διεξάγεται όμως στο Βελιγράδι και την Φενέρμπαχτσε να δίνει το παρών, ο Σέρβος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να το κάνει και αυτό, δηλώνοντας ευτυχισμένος στην κάμερα της EuroLeague.

" Κάθε Final Four είναι ξεχωριστό, αλλά μέσα μου αισθάνομαι χαρούμενος και περήφανος που επιστρέφω στην Σερβία" δήλωσε αρχικά ο Ομπράντοβιτς, ο οποίος για πρώτη φορά αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης σε συλλογικό επίπεδο όντας προπονητής της Παρτιζάν το 1992, όταν είχε επικρατήσει στον τελικό της Κωνσταντινούπολης της Μπανταλόνα, για να ακολουθήσουν άλλοι 8 τίτλοι (5 με τον Παναθηναϊκό και από ένας με τις Μπανταλόνα, Ρεάλ και Φενέρμπαχτσε).

" Στην Σερβία είμαστε πολύ περήφανοι για το μπάσκετ επειδή υπάρχουν πολλοί Σέρβοι προπονητές και παίκτες από γενιά σε γενιά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη του μπάσκετ σε όλο τον κόσμο. Οι Σέρβοι καταλαβαίνουν το μπάσκετ και πιστεύουμε ότι στο Final Four θα βοηθήσουν και τις 4 ομάδες" τόνισε ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας για την χώρα του πριν αναφερθεί στις επιτυχίες της Σερβίας σε όλα τα επίπεδα.

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Ομπράντοβιτς τόνισε: " Για ένα άτομο σαν εμένα που βρίσκομαι 24-25 χρόνια μακριά από την χώρα μου, είναι ξεχωριστό ότι επιστρέφω και θα το απολαύσω".

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ