EUROLEAGUE

Ο Ομπράντοβιτς έγινε... σαμπανιζέ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η κατάκτηση της EuroLeague γιορτάστηκε έξαλλα από παίκτες, προπονητές και οπαδούς της Φενέρμπαχτσε, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να γίνεται στόχος για κάθε σαμπάνια που άνοιγε στη φιέστα της τουρκικής ομάδας (VIDEO).

Από την στιγμή που σφραγίστηκε η κατάκτηση της EuroLeague από τη Φενέρμπαχτσε, η Κωνσταντινούπολη έβαλε τα καλά της. Χιλιάδες φίλοι της τουρκικής ομάδας ξεχύθηκαν στους δρόμους της, τα καπνογόνα άλλαξαν άμεσα την όψη της πόλης.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και οι παίκτες του πανηγύρισαν έξαλλα την παρθενική κατάκτηση του τίτλου στην ιστορία της Φενέρμπαχτσε, με τον πολυνίκη προπονητή του θεσμού να γίνεται ο βασικός στόχος για κάθε σαμπάνια που ανοίχτηκε. Με εκείνον σε πρώτο πλάνο άλλωστε, ήταν ο εύκολος στόχος. Όπως θα δείτε και στο video που διέρρευσε στα social media αργά το βράδυ της Κυριακής (21/5), τον έλουσαν με άφθονη σαμπάνια, για τα επινίκια, πριν γεμίσουν το βαρύτιμο τρόπαιο με αυτή.

Όπως καταλαβαίνετε, η σημερινή μέρα (22/5) θα είναι ιδιαίτερα "γεμάτη" για τους ανθρώπους της Φενέρμπαχτσε, αφού στις 16:00 είναι προγραμματισμένο να δώσουν το "παρών" ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και οι παίκτες του σε ειδική εκπομπή της Fenerbahce TV, ενώ θα ακολουθήσει Συνέντευξη Τύπου για όλους τους δημοσιογράφους, ενώ το απόγευμα θα γίνει η... παρέλαση των νέων Πρωταθλητών Ευρώπης στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, με το πούλμαν της ομάδας.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ