EUROLEAGUE

Ο Αταμάν πήρε θέση υπέρ του Ομπράντοβιτς

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Παρά τον... ψυχρό πόλεμο του παρελθόντος μεταξύ των δύο αντρών, ο Εργκίν Αταμάν πήρε θέση υπέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για το ξέσπασμα στο time out και τις διαστάσεις που αυτό πήρε.

Η σχέση μεταξύ των δύο προπονητών, ομολογουμένως έχει μία κάποια ιδιαιτερότητα. Παρ' όλα αυτά, η κοινή φύση του επαγγέλματος και ο αμοιβαίος σεβασμός στη δουλειά του εκάστοτε έφεραν μία πρώτη απόδειξη (και επίδειξη συναδελφικής αλληλεγγύης.

Ο Εργκίν Αταμάν πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για το ξέσπασμα του Σέρβου τεχνικού στο time out του αγώνα της Μόσχας ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Φενέρμπαχτσε. Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Εφές Αναντολού είπε στη Hurriyet: "Δεν θα πρέπει να μπερδεύουμε την αδρεναλίνη του αγώνα με όσα γίνονται στην κανονική ζωή. Είμαι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Ομπράντοβιτς έχει σχέση πατέρα-γιου και αδερφού-αδερφής με τους παίκτες του. Ως προπονητές δεν είμαστε καθόλου άνετοι που τα τάιμ άουτ μεταδίδονται ζωντανά. Το είχαμε αναφέρει στη EuroLeague στην αρχή της σεζόν. Ό,τι γίνεται ανάμεσα στους προπονητές και στους αθλητές είναι ιδιαίτερο”.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ