EUROLEAGUE

Ο αρχηγός της Φενέρμπαχτσε έκραξε τον Λαμόνικα

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μελίχ Μαχμούτογλου ήταν εκνευρισμένος μετά το φινάλε του τελικού της EuroLeague, σε τέτοιο βαθμό που εξαπέλυσε επίθεση κατά του Λουίτζι Λαμόνικα για την... εύνοια του Λούκα Ντόντσιτς.

Η Φενέρμπαχτσε δεν κατάφερε να κάνει το back to back, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να ανακτά τα σκήπτρα του Πρωταθλητή Ευρώπης στη Stark Arena. Παρά την τεράστια προσπάθεια ανατροπής στο φινάλε, η ομάδα του Πάμπλο Λάσο κατέκτησε το "decima" με τον Λούκα Ντόντσιτς να τα... παίρνει όλα. Μετά το MVP της σεζόν, ήρθε το MVP του Final Four.

Κι ακολούθως η γκρίνια του Μελίχ Μαχμούτογλου, ο οποίος ξέσπασε με δηλώσεις του μετά το φινάλε του τελικού. " Είμαστε στεναχωρημένοι. Ήταν το ίδιο με το Βερολίνο, κάναμε κάποια λάθη και τα πληρώσαμε γιατί η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ δυνατή ομάδα", σημείωσε σε πρώτο χρόνο για να προσθέσει σε σαφώς πιο έντονο ύφος πως " πρέπει να πω κάτι: ο ίδιος διαιτητής που έκανε τα λάθη στο Βερολίνο ήταν εδώ, κι έκανε τα ίδια λάθη (Λουίτζι Λαμόνικα). Δεν ξέρω τι να πω. Υπάρχει ένα... γλυκό αγόρι στην απέναντι ομάδα (βλ. Λούκα Ντόντσιτς). Τον σεβόμαστε, είναι ένας πραγματικά σπουδαίος παίκτης. Εύχομαι να γίνει ακόμη καλύτερος στο μέλλον, αλλά αλήθεια δεν καταλαβαίνω την ασυλία του. Πάλι ο ίδιος διαιτητής, πάλι τα ίδια λάθη. Είναι σκληρό όλο αυτό για εμάς".

Για να καταλήξει: " Είμαι χαρούμενος που είμαι αρχηγός αυτής της ομάδας. Είμαστε ένας υπέροχος σύλλογος, με σπουδαίους φιλάθλους και παίκτες. Τους ευχαριστώ όλους, ειδικά τους οπαδού μας. Είμαστε μεγάλη ομάδα με ισχυρό χαρακτήρα. Θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν από εδώ και πέρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχουμε το πρωτάθλημα τώρα, θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές εκεί".

Για την ιστορία, ο Μελίχ Μαχμούτογλου δεν πάτησε ποτέ στο παρκέ τόσο σε ημιτελικό όσο και σε τελικό στο Βελιγράδι, ενώ πέρσι είχε 1'12'' συμμετοχής όλο κι όλο, με τον χρόνο του το 2016 να είναι ελαφρώς μεγαλύτερος (2'16'').

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ