EUROLEAGUE

Ντατόμε για το ενδιαφέρον της Αρμάνι: "Εχω συμβόλαιο με την Φενέρ"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Τζίτζι Ντατόμε απάντησε στις φήμες για το ενδιαφέρον της Αρμάνι, λέγοντας ότι έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσε.

Το όνομα του Τζίτζι Ντατόμε συνδέθηκε για ακόμα μία φορά με την Αρμάνι Μιλάνο. Ο ίδιος ωστόσο φρόντισε για μία ακόμα φορά να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Παραχωρώντας συνέντευξη στο σάιτ "ilgiornale" ο διεθνής Ιταλός κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες περί ενδιαφέροντος της Αρμάνι, λέγοντας: "Έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσε. Ας τελειώσει πρώτα η σεζόν και μετά θα δούμε".

Ο Ντατόμε ερωτήθηκε για ακόμα μία φορά και για την σχέση του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και δεν παρέλειψε να τον αποθεώσει: " Είναι ξεχωριστός άνθρωπος, πάντα ειλικρινής με τους παίκτες. Είναι ο δικός μας Μάικλ Τζόρνταν. Μπορείς να δεχθείς πράγματα από αυτόν που δεν θα δεχόσουν από άλλον".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ