EUROLEAGUE

Νέο πλήγμα για τη Φενέρμπαχτσε, στους Γκρίζλις ο Γκούντουριτς

Νέο πλήγμα για τη Φενέρμπαχτσε, στους Γκρίζλις ο Γκούντουριτς
EUROKINISSI

Μία μέρα μετά την αποχώρηση του Νικολό Μέλι για τους Πέλικανς, η Φενέρμπαχτσε έχασε κι άλλον παίκτη καθώς ο Μάρκο Γκούντουριτς μετακομίζει στους Μέμφις Γκρίζλις.

Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα για τη Φενέρμπαχτσε, που μία μέρα μετά την απώλεια του Νικολό Μέλι , έμαθε ότι χάνει και τον Μάρκο Γκούντουριτς. Ο 24χρονος Σέρβος περιφερειακός που μπορεί να παίξει από άσος μέχρι σμολ φόργουορντ έπαιξε δύο σεζόν στην Κωνσταντινούπολη υπό τις οδηγίες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και τώρα δείχνει έτοιμος να δοκιμάσει στο υψηλότερο επίπεδο του παγκόσμιου μπάσκετ, στην κορυφαία Λίγκα, στο ΝΒΑ.

Ο 24χρονος Σέρβος είχε τη σεζόν 2018/19 μέσους όρους 9.4 πόντους από 63% στο δίποντο, 48% στο τρίποντο και 84% στις βολές, μαζί με 1.9 ριμπάουντ, 2.2 ασίστ και σχεδόν ένα κλέψιμο ανά 22:06 συμμετοχής σε 36 αγώνες της EuroLeague. Όπως έγραψε μάλιστα ο ατζέντης Μίσκο Ραζνάτοβιτς στο Twitter, η ανακοίνωση της συμφωνίας των δύο πλευρών αναμένεται τις αμέσως επόμενες ώρες με τη Φενέρμπαχτσε να αναζητά πλέον τον αντικαταστάση του.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ