EUROLEAGUE

Μπογκντάνοβιτς: "Ο κορυφαίος στην ιστορία της EuroLeague o Σπανούλης"

Μπογκντάνοβιτς: "Ο κορυφαίος στην ιστορία της EuroLeague o Σπανούλης"

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς χαρακτήρισε τον Βασίλη Σπανούλη “ζωντανό θρύλο” και τον κορυφαίο όλων των εποχών σε δηλώσεις που έκανε ενόψει του τελικού.

Η Φενέρμπαχτσε θα έχει τον (περισσότερο) κόσμο με το πλευρό της. Θα παίζει στην έδρα της. Είναι αυτή που βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση, στο “πικ” του παιχνιδιού της, την ιδανική χρονική στιγμή. Ο Ολυμπιακός, πάντως, είναι αυτός που έχει το “know how” από τέτοιες καταστάσεις. Αυτός που έχει την εμπειρία. Αυτός που έχει και τον Βασίλη Σπανούλη, τον κορυφαίο παίκτη στην ιστορία της EuroLeague, σύμφωνα με τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς!

" Ο Ολυμπιακός έχει ένα μικρό πλεονέκτημα λόγω εμπειρίας, αφού διαθέτει πολλούς παίκτες που έχουν πάρει μέρος σε πολλά Final Four, έχουν παίξει σε πολλούς τελικούς", τόνισε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ενόψει του αυριανού τελικού.

"Έχουν μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, όπως για παράδειγμα τον Σπανούλη. Φάνηκε πόσο δυνατή ομάδα είναι με τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά", συνέχισε ο Σέρβος γκαρντ/φόργουορντ, που αποθέωσε εν συνεχεία τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

" Ο Σπανούλης ίσως είναι ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία της Ευρωλίγκας. Εκανε στον ημιτελικό ό,τι κάνει εδώ και τόσα χρόνια. Είναι ένας ζωντανός θρύλος. Σεβόμαστε πολύ τον Ολυμπιακό, είναι μια σπουδαία ομάδα. Τίποτα δεν σου χαρίζεται και ο Ολυμπιακός κέρδισε με την αξία του αυτό το σεβασμό".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ