EUROLEAGUE

Ξεκινάει προετοιμασία με "βοηθητικούς" παίκτες η Φενέρμπαχτσε

Ξεκινάει προετοιμασία με "βοηθητικούς" παίκτες η Φενέρμπαχτσε
EUROKINISSI

Η Φενέρμπαχτσε ξεκινάει σήμερα (3/9) την προετοιμασία της, έχοντας 5 "βοηθητικούς" παίκτες μαζί της λόγω της παρουσίας των διεθνών παικτών της στις εθνικές ομάδες τους για τα "παράθυρα" της FIBA.

Η Φενέρμπαχτσε αποφάσισε να αφήσει τους διεθνείς παίκτες της να ενσωματωθούν στις εθνικές τους ομάδες ενόψει των δύο πρώτων αγώνων της δεύτερης φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA. Αυτό ωστόσο έχει ως συνέπεια να μείνει η ομάδα με... μισό ρόστερ, με αποτέλεσμα να ζητήσει ενισχύσεις.

Με τους Κώστα Σλούκα (Ελλάδα), Νίκολο Μέλι (Ιταλία), Λουίτζι Ντατόμε (Ιταλία), Μέλι Μαχμούτογλου (Τουρκία), Νίκολα Κάλινιτς (Σερβία) και Γιαν Βέσελι (Τσεχία) να απουσιάζουν, η Φενέρμπαχτσε ξεκινάει σήμερα (3/9) την προετοιμασία της έχοντας στην διάθεσή της από τον βασικό κορμό της μόνο τους Σινάν Γκιουλέρ, Μπόμπι Ντίξον, Τάιλερ Ένιτς, Αχμέτ Ντουβερίογλου, Εγκαχάν Αρνά, Μάρκο Γκούντουριτς και Τζόφρι Λοβέρν.

Δεδομένου λοιπόν ότι με τόσους παίκτες η ομάδα δεν θα μπορεί να παίξει ούτε οικογενειακό διπλό, στο ξεκίνημα της προετοιμασίας το σύνολο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα ενισχύσουν οι έφηβοι Εφέ Εργκί Τιρπάντσι, Ταρίκ Μπιπέροβιτς και Γιόρνταν Μίντσεβ, καθώς και 5... βοηθητικοί παίκτες: Οι Άλεν Όμιτς, Νίκολα Ντράγκοβιτς, Γιεσουκάν Ονάρ, Γκόχαν Σιρίν και Ντόρντε Ντρένοβατς.

Οι πέντε τελευταίοι παίκτες αναμένεται να αποχωρήσουν από την ομάδα μετά την ενσωμάτωση των διεθνών. Όσο για τους Τιρπάντσι, Μπιμπέροβιτς και Μίντσεβ, το πιθανότερο σενάριο είναι ο πρώτος να παραμείνει έστω ως 14ος παίκτης και οι άλλοι δύο να παραχωρηθούν δανεικοί, αφού πιάνουν θέση ξένου, με τον μεν Μπιμπεροβιτς να είναι Βόσνιος, τον δε Μίντσεβ να είναι Βούλγαρος.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ