EUROLEAGUE

Κοκόσκοφ: Αποχώρησε επίσημα από τους Κινγκς, πάει Τουρκία για την Φενέρμπαχτσε

Phoenix Suns head coach Igor Kokoskov in the second half of an NBA basketball game Friday, Jan. 25, 2019, in Denver. The Nuggets won 132-95.(AP Photo/David Zalubowski)
Phoenix Suns head coach Igor Kokoskov in the second half of an NBA basketball game Friday, Jan. 25, 2019, in Denver. The Nuggets won 132-95.(AP Photo/David Zalubowski) AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Οι Κινγκς ανακοίνωσαν ότι ο Ιγκορ Κοκόσκοφ αποχώρησε από την "φούσκα" στο Ορλάντο και κατ' επέκταση από την ομάδα, αφού θα μεταβεί στην Τουρκία για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε.

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ αποτελεί επίσημα παρελθόν από τους Κινγκς και ετοιμάζεται πλέον να αναλάβει τα καθήκοντά του στην Φενέρμπαχτσε, με την οποία έχει έρθει σε συμφωνία εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Το Σακραμέντο ανακοίνωσε ότι ο έμπειρος τεχνικός αποχώρησε από την "φούσκα" του Ορλάντο, αφού πρέπει να ενταχθεί στην ομάδα του ενόψει της σεζόν 2020/21. Υπενθυμίζεται ότι η προετοιμασία της Φενέρμπαχτσε θα ξεκινήσει στις 7 Αυγούστου, κάτι που σημαίνει ότι προφανώς ο Κοκόσκοφ δεν μπορούσε να παραμείνει ως ασίσταντ κόουτς των Κινγκς.

Ο Σέρβος τεχνικός εργαζόταν ως βοηθός του Λιουκ Γουόλτον στους Κινγκς από το περασμένο καλοκαίρι, με την θητεία του στο Σακραμέντο να ολοκληρώνεται τελικά έπειτα από μόλις μία σεζόν.

AP Photo/David Zalubowski

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ