EUROLEAGUE

"Καυτή" ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε για Ομπράντοβιτς και Σαρίτσα

Fenerbahce's coach Zeljko Obradovic watches his players during their Final Four Euroleague final basketball match against Olympiakos at Sinan Erdem Dome in Istanbul, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Fenerbahce's coach Zeljko Obradovic watches his players during their Final Four Euroleague final basketball match against Olympiakos at Sinan Erdem Dome in Istanbul, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP

Τις φήμες που τους θέλουν να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Ουφούκ Σαρίτσα διέψευσαν οι άνθρωποι της Φενέρμπαχτσε, που συνεχίζει να μοιάζει με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.

Η σεζόν της Φενέρμπαχτσε πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει ρεκόρ 5-10 στη EuroLeague 2019/20, κάθεται στη 15η θέση της κατάταξης της διοργάνωσης, έχασε στο σπίτι της από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με τρίποντο του Αλμπισί λίγο πριν από το φινάλε και ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έχει ζήσει σε τρεις μήνες όσα δεν έζησε τα προηγούμενα χρόνια . Με ξεσπάσματα του Σέρβου προπονητή, με τραυματισμούς, με ήττες που δεν περίμενε κανείς, με άσχημο και αναποτελεσματικό μπάσκετ.

Όπως έγινε και νωρίτερα στη σεζόν, έτσι και μετά από το ματς με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης υπήρξαν φήμες περί παραίτησης/αντικατάστασης του Ομπράντοβιτς, με τουρκικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε έχει ήδη αρχίσει επαφές με τον Ουφούκ Σαρίτσα ώστε να σώσει ό,τι σώζεται. Το μεσημέρι του Σαββάτου, πάντως, οι συγκεκριμένες φήμες διαψεύστηκαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης που ζήτησε από τον κόσμο της να μη δίνει σημασία σε όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα.

" Θα θέλαμε να εξηγήσουμε και να δώσουμε πληροφορίες για την ατζέντα της ομάδας. Η Φενέρμπαχτσε έχει κάνει τις προετοιμασίες της για τη φετινή σεζόν μαζί με τον κόουτς Ομπράντοβιτς, με στόχο να παλεύει σε όλες τις γραμμές από την αρχή της χρονιάς. Δυστυχώς βρισκόμαστε μακριά από το σημείο που θα θέλαμε και περιμέναμε να είμαστε. Η διοίκηση εμπιστεύεται και πιστεύει την ομάδα της οποίας ηγείται ο Ομπράντοβιτς. Οι πληροφορίες μερικών μέσων, που αναφέρουν ότι έχουμε ξεκινήσει διάλογο με τον Ουφούκ Σαρίτσα, είναι ψευδείς και εντελώς τεχνητές. Αυτά που διαδίδονται μέσω social media, δεν είναι ρεαλιστικά. Στέλνουμε σημαντικό μήνυμα στον κόσμο μας: να περιμένετε επίσημη ενημέρωση από την ομάδα και να μη δίνετε σημασία στις φήμες" αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ