EUROLEAGUE

Γλίτωσε το φιλικό "πατατράκ" η Φενέρμπαχτσε

Γλίτωσε το φιλικό "πατατράκ" η Φενέρμπαχτσε
FENERBAHCE TWITTER

Η Φενέρμπαχτσε έδωσε φιλικό αγώνα για τέταρτη σερί μέρα (!), κερδίζοντας για μία ακόμη φορά, με την Μπόρατς να είναι το "θύμα" της (93-81). Το επιθετικό ξέσπασμα της τελευταίας περιόδου έφερε τη νίκη.

Μετά την επιστροφή του στο Βελιγράδι για τον αγώνα με την Παρτίζαν, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς γύρισε (και) στην ιδιαίτερα πατρίδα του, το Τσάτσακ. Όχι για... διακοπές βέβαια, αλλά συνδυάζοντας το γεγονός με φιλικό αγώνα της Φενέρμπαχτσε με την Μπόρατς. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης πήραν τη νίκη (93-81) χάρη στο επιθετικό τους ξέσπασμα στην τελευταία περίοδο, που έδωσε τη λύση μετά τα πολλά αμυντικά κενά που έκαναν την εμφάνισή τους στη γ' περίοδο.

Ήταν σαφές βέβαια πως οι παίκτες του "Ζοτς" έπαιζαν στο ρελαντί, αφενός γιατί η διαφορά δυναμικότητας ήταν τεράστια, αφετέρου γιατί υπάρχει συσσωρευμένη κούραση, μιας και μιλάμε για το τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι σε ισάριθμες ημέρες.

Πέντε παίκτες της τουρκικής ομάδας σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Κώστα Σλούκα να έχει 7 πόντους με 2/2 βολές, 1/2 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 8 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 2 λάθη σε 20'29'' συμμετοχής. Μαζί με τον Σινάν Γκιουλέρ ήταν άλλωστε η μοναδικοί παίκτες που αγωνίστηκαν 20+ λεπτά στο παιχνίδι, την ώρα που δεν ήταν λίγοι οι μικροί που πήραν χρόνο συμμετοχής.

Τα δεκάλεπτα: 16-26, 39-47, 69-65, 81-93.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Ομπράντοβιτς): Τόμσον 11 (4 ριμπ.), Μέλι 11 (2), Ερσέκ, Ουάναμεϊκερ 2, Μπιμπέροβιτς, Σλούκας 7 (1 τρίπ., 8 ασ.), Αρνά 9 (1), Νάναλι 6 (1), Μίντσεφ 6 , Γκούντουριτς 2, Βέσελι 12, Γκουλέρ 12 (2), Ντουβερίογλου 5, Ντατόμε 10 (2).

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ