EUROLEAGUE

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Μπογκτάνοβιτς, αλλά...

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Μπογκτάνοβιτς, αλλά...

Ο Μπόγκνταν Μπογντάνοβιτς, ο οποίος τραυματίστηκε στον αριστερό αστράγαλο στον αγώνα με τη Μπάμπεργκ, υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ότι δεν έχει κάτι σοβαρό, ωστόσο πονάει ακόμα και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να απουσιάσει για μερικές ημέρες.

Η νίκη μέσα στη Γερμανία επί της Μπάμπεργκ για την 26η αγωνιστική της EuroLeague βγήκε "ξινή" για τη Φενέρμπαχτσε , που είδε νωρίς στο παιχνίδι τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς να αποχωρεί τραυματίας με πρόβλημα στον αριστερό αστράγαλο, τον ίδιο αστράγαλο που είχε χτυπήσει και στο ξεκίνημα της σεζόν, με αποτέλεσμα να μείνει σχεδόν 3 μήνες εκτός δράσης .

Το γεγονός αυτό είναι λογικό λοιπόν να έχει κινητοποιήσει άπαντες στην Φενέρ, που εδώ και μερικές εβδομάδες δε μπορεί να υπολογίζει ούτε στις υπηρεσίες του (επίσης τραυματία) Κώστα Σλούκα.

Οι Τούρκοι λοιπόν ανακοίνωσαν ότι ο Σέρβος γκαρντ υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία ήταν "καθαρή", ωστόσο, όπως τονίστηκε στην ανακοίνωση, ο Μπογκντάνοβιτς θα εξακολουθεί να βρίσκεται υπό... παρακολούθηση τις επόμενες 48 ώρες, αφού ο παίκτης εξακολουθεί να πονάει.

Τα Τουρκικά ΜΜΕ πάντως αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα ο Μπογκντάνοβιτς θα προλάβει να είναι έτοιμος την προσεχή εβδομάδα, όταν και η Φενέρμπαχτσε θα κληθεί να δώσει δύο αγώνες για την EuroLeague, κόντρα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Αναντολού Εφές, κυρίως για να προστατευθεί. Αυτό ωστόσο είναι κάτι που προς το παρόν δεν μπορεί να υποστηριχθεί με σιγουριά.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ