EUROLEAGUE

Γλίτωσε τα (πολύ) χειρότερα ο Ούντο

Γλίτωσε τα (πολύ) χειρότερα ο Ούντο

Ο Έκπε Ούντο αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι με την Νταρουσάφακα, αλλά δεν θα λείψει από τη Φενέρμπαχτσε, αφού η μαγνητική στην οποία υπεβλήθη είναι καθαρή.

Ο τραυματισμός του Έκπε Ούντο περιόρισε σε πολύ μεγάλο βαθμό τη χαρά για τη νίκη επί της Νταρουσάφακα στο μεγάλο ντέρμπι αυτής της εβδομάδας στο τουρκικό πρωτάθλημα. Ο σέντερ της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποχώρησε τραυματίας από το παρκέ, με τις πρώτες εκτιμήσεις να προκαλούν μεγάλο άγχος .

Οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη όμως, έφεραν τα ευχάριστα. Ο εκ των κορυφαίων ψηλών της EuroLeague την τελευταία διετία δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό στην κλείδα, αλλά στον ώμο, με αποτέλεσμα να είναι πιθανή η παρουσία του στον αγώνα που ακολουθεί για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση απέναντι στην Μπασκόνια (9/3, 19:45). Η μαγνητική ήταν καθαρή, κι έτσι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα μπορεί να τον υπολογίζει για τις επόμενες υποχρεώσεις της ομάδας του.

Ο ακριβής χρόνος επιστροφής του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες, κι αφού πρώτα εξεταστεί εκ νέου από το ιατρικό επιτελείο της τουρκικής ομάδας.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ