EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Χωρίς Σλούκα και Βέσελι στο Μιλάνο

 Φενέρμπαχτσε: Χωρίς Σλούκα και Βέσελι στο Μιλάνο

Χωρίς τον Kώστα Σλούκα και τον Γιαν Βέσελι θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι Μιλάνο η Φενέρμπαχτσε (28/3, 21:45), ενώ στην Ιταλία θα κριθεί η συμμετοχή του Μάρκο Γκούντουριτς.

Η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αρμάνι Μιλάνο (28/3, 21:45) και Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής της EuroLeague - το αποτέλεσμα της οποίας ενδιαφέρει και τον Ολυμπιακό - δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Σλούκα και τον Γιαν Βέσελι.

Ο Έλληνας γκαρντ και ο Τσέχος σέντερ, όπως έγινε γνωστό, δεν ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας τους στην Ιταλία για να ξεπεράσουν προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μάρκο Γκούντουριτς, ο οποίος κτύπησε στο ματς με την Τόφας.

Θυμίζουμε πως στο απουσιολόγιο του "Ζοτς" παραμένουν σημειωμένα τα ονόματα του Ζόφρι Λοβέρ και του Τάιλερ Ένις, ενώ το αποτελέσματα με την Αρμάνι Μιλάνο ενδιαφέρει και τον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε πως αν οι ερυθρόλευκοι κάνουν το 2/2 και το ίδιο πράξουν ο Παναθηναϊκός, η Αρμάνι και Μπασκόνια, η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ θα μείνει εκτός των playoffs.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ