EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Χωρίς Ντε Κολό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Olimpia Milan's Vladimir Micov, left, challenges for the ball with Fenerbahce's Nando De Colo during the Euro League basketball match between Olimpia Milan and Fenerbahce, in Milan, Italy, Friday, Oct. 25, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
AP Photo/Antonio Calanni AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Νάντο Ντε Κολό δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή της Φενέρμπαχτσε για το ματς με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα (15/11) αφού εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στο πόδι.

Τα προβλήματα τραυματισμών συνεχίζονται στην Φενέρμπαχτσε. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή να δει εάν θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα (15/11) τον Νάντο Ντε Κολό και τα νέα δεν ήταν ευχάριστα.

Όπως ανακοίνωσε η τουρκική ομάδα ο Γάλλος γκαρντ δεν ξέπερασε το πρόβλημα του.

Ο Νάντο Ντε Κολό έχει ενοχλήσεις στο πόδι από το ματς της με την Μπάγερν Μονάχου (08/11), ενώ δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι της Κυριακής (10/11) απέναντι στην Μπεσίκτας ( 84-80) για την τουρκική Λίγκα. Τελικά αυτές οι ενοχλήσεις δεν υποχώρησαν και έτσι δεν θα είναι στη διάθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για το ματς με την ΤΣΣΚΑ.

Παράλληλα, ο 32χρονος γκαρντ θα χάσει την ευκαιρία, τουλάχιστον για τώρα, να αγωνιστεί κόντρα στην παλιά του ομάδα αφού μέχρι το περασμένο καλοκαίρι έπαιζει στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ