EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Το πρόγραμμα της προετοιμασίας της για τη σεζόν 2020/21

FILE - In this Jan. 24, 2019, file photo, Phoenix Suns head coach Igor Kokoskov watches during the second half of an NBA basketball game against the Portland Trail Blazers. The Suns say they have fired Kokoskov after one season. (AP Photo/Matt York, File)
FILE - In this Jan. 24, 2019, file photo, Phoenix Suns head coach Igor Kokoskov watches during the second half of an NBA basketball game against the Portland Trail Blazers. The Suns say they have fired Kokoskov after one season. (AP Photo/Matt York, File) AP PHOTO/MATT YORK, FILE

Σε δύο τουρνουά επί τουρκικού εδάφους θα συμμετάσχει η φρεσκαρισμένη Φενέρμπαχτσε του Ιγκόρ Κοκόσκοφ, που ξεκινά την προετοιμασία της για τη σεζόν 2020/21 στις 7 Αυγούστου.

Με νέο προπονητή, τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ, με ένα σημαντικά φρεσκαρισμένο ρόστερ και με στόχο να διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη τετράδα της κανονικής περιόδου της EuroLeague, η Φενέρμπαχτσε αρχίζει σιγά-σιγά να κοιτάζει τη σεζόν 2020/21. Το πρωί της Πέμπτης οι Τούρκοι ανακοίνωσαν μάλιστα το πρόγραμμα της προετοιμασίας τους, με το training camp να ξεκινά στις 7 Αυγούστου και να ολοκληρώνεται στις 20 Σεπτεμβρίου, λίγες μέρες πριν από την έναρξη της EuroLeague.

Το πρώτο ραντεβού δόθηκε για τις 7/8 στην Ulker Sports and Event Hall, από τις 10 έως τις 16 Αυγούστου η ομάδα θα μετακομίσει στο Topuk Plateau για ακόμη περισσότερο τρέξιμο και στις 28 του μήνα θα δώσει το πρώτο της φιλικό με αντίπαλο τη Μπεσίκτας πριν αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Τόφας στις 6/9. Από τις 9 έως τις 13 Σεπτεμβρίου η Φενέρμπαχτσε θα συμμετάσχει στο Gloria Cup στην Αττάλεια, ενώ από τις 18 έως τις 20 του ίδιου μήνα θα πάρει μέρος στο Tubad Tournament που θα γίνει στο Σινάν Ερντέμ της Κωνσταντινούπολης.

Το πρώτο ματς της Φενέρ στη EuroLeague θα γίνει στις 2/10 εντός έδρας με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ