EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Το μήνυμα των οπαδών στον Ομπράντοβιτς

Φενέρμπαχτσε: Το μήνυμα των οπαδών στον Ομπράντοβιτς

"Η ιστορία μας δεν έχει τελειώσει ακόμα" γράφει το γιγαντιαίο πανό που σήκωσαν οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε, για να δηλώσουν την υποστήριξή τους στον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και τους αθλητές του.

Μετά από πέντε αγωνιστικές στη EuroLeague 2019/20 , η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται στη 17η θέση της κατάταξης. Έχει χάσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, τον Ερυθρό Αστέρα, την Αρμάνι Μιλάνο και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχει δώσει όμως τέσσερις από τους πέντε αγώνες της μακριά από την Κωνσταντινούπολη στην οποία έκανε τη μοναδική της έως το απόγευμα της Παρασκευής (1/11) νίκη, απέναντι στη Μπασκόνια.

Η γκρίνια των Τούρκων είναι έντονη, ο προβληματισμός μοιάζει να έχει σκεπάσει την ομάδα, ωστόσο λίγη ώρα πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης με τη Ζάλγκιρις Κάουνας οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε σήκωσαν ένα πανό με ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και τους αθλητές του. " Η ιστορία μας δεν έχει τελειώσει ακόμα" γράφει αυτό το πανό που καλύπτει μεγάλο μέρος του ενός πετάλου της ULKER Sports Hall, κάτι που διακρίνεται από την εικόνα που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Λιθουανός δημοσιογράφος Ντονάτας Ουρμπόνας.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ