EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Τέταρτος σε ψήφους ο Σλούκας για την καλύτερη ομάδα της δεκαετίας

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι φίλοι της Φενέρμπαχτσε επέλεξαν τον Κώστα Σλούκα στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας, με τον διεθνή γκαρντ να είναι τέταρτος σε ψήφους.

Το απόγευμα της Κυριακής 16 Αυγούστου, η EuroLeague αποκάλυψε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την καλύτερη ομάδα της δεκαετίας της Φενέρμπαχτσε. Όλοι (δέκα) όσοι επελέγησαν, ήταν μέλη της Φενέρμπαχτσε την χρυσή επταετία του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Αναμενόμενο, δεδομένου ότι σε αυτό το διάστημα ο τουρκικός σύλλογος εξελίχθηκε από κομπάρσος σε πρωταγωνιστή της διοργάνωσης, φτάνοντας μέχρι την κορυφή της EuroLeague το 2017 στο Final Four της Κωνσταντινούπολης.

Ακόμη πιο... φυσιολογική δείχνει η παρουσία του Κώστα Σλούκα στη δεκάδα, δεδομένης της σημαντικής προσφοράς που είχε ο 30χρονος γκαρντ την τελευταία πενταετία. Όντας μάλιστα τέταρτος σε ψήφους (με 84.78% των προτιμήσεων), ο Κώστας Σλούκας βρέθηκε πίσω μόνο από τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (92.21%), τον Γιαν Βέσελι (91.67%) και τον Έκπε Ούντο (85.69%) που αποτέλεσαν το δίδυμο - φόβητρο στην τουρκική ρακέτα για μία διετία.

Οι υπόλοιποι της δεκάδας ήταν οι: Λουίτζι Ντατόμε (83.88%), Νέμανια Μπιέλιτσα (72.28%), Μπόμπι Ντίξον (61.23%), ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς (56.16%), ο Νικολό Μέλι (53.8%) και ο Νίκολα Κάλινιτς (51.45%).

Αν εξαιρέσει κανείς τον Μπόμπι Ντίξον, που έχει αποκτήσει την τουρκική υπηκοότητα, ουδείς γηγενής παίκτης βρέθηκε μεταξύ των επιλογών των φίλων της Φενέρμπαχτσε.

Φενέρμπαχτσε: Τέταρτος σε ψήφους ο Σλούκας για την καλύτερη ομάδα της δεκαετίας

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ