EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Έμπρακτη στήριξη στον Σλούκα από τους φιλάθλους στην προπόνηση

Φενέρμπαχτσε: Έμπρακτη στήριξη στον Σλούκα από τους φιλάθλους στην προπόνηση

Μερίδα φιλάθλων της Φενέρμπαχτσε βρέθηκε στην προπόνηση της τουρκικής ομάδας και δήλωσε την στήριξή του προς τον Κώστα Σλούκα, μετά απ' όσα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής (10/11).

Το θέμα με το πανό του Κεμάλ Ατατούρκ και τον Κώστα Σλούκα δείχνει να εκτονώνεται τις τελευταίες ημέρες. Μετά τον αναβρασμό της Κυριακής (10/11), τα πράγματα έχουν ηρεμήσει αρκετά, με μία κίνηση των φίλων της Φενέρμπαχτσε να επιβεβαιώνει πως όσο περνούν οι μέρες, επανέρχεται η ηρεμία εντός κι εκτός της τουρκικής ομάδας.

Στην προπόνηση της Τρίτης (12/11), μερίδα φίλων της Φενέρμπαχτσε έδωσε το "παρών" στην προπόνηση για να δηλώσει την στήριξή της στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τους παίκτες του, δεδομένου ότι ξεκινάει ένα δύσκολο δεκαήμερο με τρεις εκτός έδρας αγώνες στην EuroLeague, απέναντι σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας (15/11), Μπαρτσελόνα (20/11) και Βιλερμπάν (22/11).

Ο Κώστας Σλούκας βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής, όχι για κακό λόγο, αλλά για να του παραδοθούν ανθοδέσμες και να τονιστεί πως ουδείς έχει το παραμικρό πρόβλημα μαζί του.

Photo Credits: Fenerbahce Beko/Instagram

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ