EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Σλούκας τριετίας κι επίσημα!

Φενέρμπαχτσε: Σλούκας τριετίας κι επίσημα!
EUROKINISSI

Η Φενέρμπαχτσε κράτησε στην Κωνσταντινούπολη για άλλα τρία χρόνια τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιό του και ανακοινώθηκε από την τουρκική ομάδα.

Το όνομα του Κώστα Σλούκα ήταν ένα από αυτά που συζητήθηκαν πολύ αυτό το καλοκαίρι, με τον Ολυμπιακό να είναι μία από τις ομάδες που τον κυνήγησαν έντονα . Εν τέλει, όμως, ο Έλληνας γκαρντ δεν πρόκειται να πάει πουθενά, κάτι που οριστικοποιήθηκε σήμερα (28/6), καθώς υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο στην Φενέρμπαχτσε και ανακοίνωσε από την τουρκική ομάδα.

Ο 29χρονος άσος προέρχεται από την καλύτερη χρονιά της καριέρας του. Είχε 11,8 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 4,8 ασίστ κατά μέσο όρο στην EuroLeague, όπου ψηφίστηκε μάλιστα και στην καλύτερη πεντάδα της κανονικής περιόδου. Πέρα από τον Ολυμπιακό, τον Σλούκα είχε στο στόχαστρο της και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που έχασε έναν από τους καλύτερους παίκτες της , τον Νάντο Ντε Κολό.

Ο Σλούκας βρίσκεται στην Τουρκία τα τελευταία τέσσερα χρόνια και συγκεκριμένα από το καλοκαίρι του 2015, όταν αποφάσισε να αφήσει πίσω του τον Ολυμπιακό και να υπογράψει στην Φενέρμπαχτσε. Το συμβόλαιο που θα κρατήσει τον Έλληνα γκαρντ στην Πόλη μέχρι το 2021 θα του αποφέρει ετησίως δύο εκατομμύρια δολάρια και θα έχει διάρκεια 1+1+1 χρόνων, με οψιόν του παίκτη να κάνει opt-out το καλοκαίρι του 2020 και του 2021.

" Ο Κώστας, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της ομάδας μας από τότε που έγινε μέλος της οικογένειας μας, θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους πλέι μέικερ της Ευρώπη και πρόσφατα αναδείχθηκε μέλος της κορυφαίας πεντάδας της EuroLeague για τη σεζόν 2018-19 μαζί με τον Γιαν Βέσελι. Του ευχόμαστε αυτή η νέα συμφωνία να είναι ωφέλιμη και για τον σύλλογο και για τον Κώστα Σλούκα και ελπίζουμε ο παίκτης μας να έχει πολλές χρονιές γεμάτες με νίκες με την κίτρινη-μπλε εμφάνιση", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Φενέρ.

Photo credits: Eurokinissi



TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ