EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Τρίμηνο συμβόλαιο για τον Στίματς

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε ότι η Φενέρμπαχτσε ψάχνει στην αγορά για έναν ψηλό, κι η τουρκική ομάδα αποφάσισε να δώσει τρίμηνο συμβόλαιο στον Βλάντιμιρ Στίματς.

Το παράδειγμα της Αρμάνι Μιλάνο ακολούθησε η Φενέρμπαχτσε, προσφέροντας συμβόλαιο σε παίκτη που συμμετείχε στην προετοιμασία ως βοηθητικός. Ο Βλάντιμιρ Στίματς προπονείται τον τελευταίο μήνα με την τουρκική ομάδα, τα προβλήματα που υπάρχουν στη front line όμως, του δίνουν τη δυνατότητα να μονιμοποιηθεί στο ρόστερ της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Μία μέρα μετά τη δήλωση του έμπειρου τεχνικού περί ανάγκης για την απόκτηση ενός ακόμη ψηλού, ο Emiliano Carchia του Sportando αποκάλυψε ότι η Φενέρμπαχτσε ξεκίνησε συζητήσεις με την πλευρά του έμπειρου σέντερ για συμβόλαιο "για το πρώτο κομμάτι της σεζόν". Κι ακολούθως ήρθε η ανακοίνωση από τη Φενέρμπαχτσε, η οποία κάνει λόγο για συμφωνία για τους επόμενους τρεις μήνες.

Προφανώς, όλα αυτά έχουν να κάνουν με τη λειψανδρία που υπάρχει στην γραμμή των ψηλών, λόγω της απουσίας του Γιαν Βέσελι και του πρόσφατου τραυματισμού του Ζοφρί Λοβέρν.

Η Φενέρμπαχτσε κάνει ποδαρικό για τη νέα αγωνιστική περίοδο με το ντέρμπι απέναντι στην Αναντολού Εφές για το "Presidential Cup" της Τουρκίας, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ