EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Πρόταση στον Ντε Κολό

Φενέρμπαχτσε: Πρόταση στον Ντε Κολό

Ο Νάντο Ντε Κολό είναι ο πρώτος στόχος της Φενέρμπαχτσε για την ενίσχυση της περιφέρειας, με την τουρκική ομάδα να έχει ήδη καταθέσει την πρότασή της.

Μετά τις αποχωρήσεις ήρθε η ώρα για την ενίσχυση. Η Φενέρμπαχτσε μετράει απώλειες, μετά τη μετακόμιση του Νικολό Μέλι και του Μάρκο Γκούντουριτς στο ΝΒΑ, αναζητώντας τρόπους για να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο την ποιότητα του ρόστερ της. Γι αυτό, έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση του Νάντο Ντε Κολό.

Ο Ισμαέλ Σενιόλ του beIN Sports αποκάλυψε πως η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έχει καταθέσει πρόταση στον πρώην παίκτη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αναμένοντας την απάντησή του. Ο 32χρονος γκαρντ έχει ξεκαθαρίσει πως προτεραιότητά του είναι η επιστροφή στο ΝΒΑ, με τους Τορόντο Ράπτορς να διατηρούν τα δικαιώματά του. Πλην όμως, στη Φενέρμπαχτσε δείχνουν αποφασισμένοι να πάνε κόντρα... στις πιθανότητες, για να τον αποκτήσουν και να τον βάλουν δίπλα στον Κώστα Σλούκα .

Παρεμπιπτόντως, για τον παίκτη έχει εκφράσει ενδιαφέρον η Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ μόλις την Κυριακή (30/6), η Βαλένθια δια του GM της ξεκαθάριζε δημόσια πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί του δικαιώματός της να υπογράψει τον παίκτη. Βλέπετε, οι "πορτοκαλί" έχουν ακόμη τα δικαιώματά του στην Ισπανία, από την εποχή που φορούσε τη φανέλα τους (από το 2009 έως το 2012) και δείχνουν αποφασισμένοι να μην αφήσουν (τόσο) ελεύθερο πεδίο στη "Βασίλισσα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ