EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Προ των πυλών ο Λορένζο Μπράουν

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Λορέντζο Μπράουν βρίσκεται πλέον μία ανάσα από την Φενέρμπαχτσε για συμβόλαιο ενός χρόνου και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.

Ο Λορέντζο Μπράουν προβάρει την φανέλα της Φενέρμπαχτσε. Αργά χθες (13/7) το βράδυ η τουρκική ομάδα κατέθεσε νέα πρόταση στον Αμερικανό και αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο Αμερικανος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ, υπογράφοντας συμβόλαιο ενός χρόνου.

Ο Μπράουν είχε μία εξαιρετική πρώτη σεζόν στην Ευρώπη με την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, αριθμώντας 12.3 πόντους, 3.3 ριμπάουντ, 4.6 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο σε 25 λεπτά συμμετοχής, μπαίνοντας στο στόχαστρο αρκετών ομάδων. Τελικά όμως ήταν η Φενέρμπαχτσε αυτή έδειξε πιο έντονο ενδιαφέρον και τελικά συμφώνησε μαζί του.

Η πιθανή επισημοποίηση της συμφωνίας αναμένεται να ανοίξει τον δρόμο για την ένταξη του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό - με τον οποίο όπως έχει αποκαλύψει το Sport24.gr υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία - αφού ο Αμερικανός αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Έλληνα γκαρντ.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ